Σφοδρά πυρά Βελόπουλου στον πρωθυπουργό: «Είσαι ψεύτης και ψεκασμένος»

Ξαφνική και ιδιαιτέρως σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο (κεντρική φωτό) εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από βήματος της Βουλής.

Αφορμή, η κριτική του για τις ανεμογεννήτριες στα καμένα αλλά και όσα είπε για την Πάρνηθα και για τη χρήση επιβραδυντικού υλικού από αεροσκάφη. «Είστε κι εσείς και τα αντίστοιχα κομματίδια διακινητές των πιο θλιβερών θεωριών συνωμοσίας. Λέτε ό,τι σαχλαμάρα μπορεί να φανταστεί κανείς. Νισάφι πια» είπε σε πολύ αυστηρό τόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος τόσο στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης όσο και στα πιο μικρά κόμματα που κινούνται Δεξιά. Τα κόμματα αυτά είχαν αναφερθεί στη σύμπτωση της δρομολόγησης κατασκευής ανεμογεννητριών σε καμένες περιοχές.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, και δίχως να έχει προλάβει να απαντήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς δεν είχε πάρει ακόμη τον λόγο για να δευτερολογήσει, ο πρωθυπουργός κατά την τριτολογία του επιτέθηκε ξανά στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, τασσόμενος υπέρ της ανάγκης να απομονώνουν οι «φωνές ανορθολογισμού που ψεκάζουν την κοινή γνώμη με θεωρίες συνωμοσίας. Δεν θα έχετε, κύριε Βελόπουλε το προνόμιο του μονολόγου όταν λέτε αυτές τις σαχλαμάρες», όπως είπε.

Απαντώντας, οργισμένος, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε πως ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που λέει σαχλαμάρες και ψέματα. «Είναι ένας ψεκασμένος πρωθυπουργός» είπε και μάλιστα κατέθεσε στα πρακτικά δημοσιεύματα από τον φίλα προσκείμενο στη συμπολίτευση Τύπο που μιλούν για επιβραδυντικό υγρό που έπεσε στην Πάρνηθα. «Δεν θα αφήσω κανέναν πορφυρογέννητο να μιλάει έτσι» ανέφερε. Και εκείνη τη στιγμή προκλήθηκε το έντονο επεισόδιο με τον πρόεδρο της Βουλής.

Κατά τα λοιπά, ο Κυριάκος Βελόπουλος καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για τις πυρκαγιές, σχολιάζοντας πως «δεν έχουν κομματικό χρώμα, αλλά πολιτική ευθύνη οι φωτιές». «Ούτε μια συγγνώμη δεν ζητήσατε. Γιατί δεν ζητήσατε βοήθεια από Ρωσία;» διερωτήθηκε, ενώ αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για τον Εβρο και τους αυτόκλητους σερίφηδες ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κυνηγοί κεφαλών.

Η Ελληνική Λύση κατέθεσε πρόταση νόμου για τις νέες ταυτότητες, η οποία προβλέπει ότι οι Ελληνες θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα για τη νέα ταυτότητά τους που θα εκδοθεί για την τοποθέτηση ή μη ηλεκτρονικού κυκλώματος RFID τσιπ και την αναγραφή ή μη του θρησκεύματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα