Δημόσια εμφάνιση Καϊλή 9 μήνες από τη σύλληψη

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύας Καϊλή στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο απαθανάτισαν χθες φωτογράφοι, με τη συμπλήρωση εννέα μηνών από τη σύλληψή της, όταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν σε βαλίτσα που μετέφερε ο πατέρας της από το σπίτι της στο αεροδρόμιο.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον πρώην σύντροφό της στο σκάνδαλο Κατάρ-gate, επέστρεψε σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φορώντας εντυπωσιακή πρωινή εμφάνιση, με blue navy παντελόνι και τοπ με ιδιαίτερα μανίκια. Μάλιστα, συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.

«Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Εύα Καϊλή, στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου. Και η αλήθεια είναι, ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την από τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο Mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω για τους τέσσερις μήνες της κράτησής της, για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και για το παιδί της» έγραψε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως η Καϊλή είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου ύστερα από καλά οργανωμένη επιχείρηση Βέλγων αστυνομικών, οι οποίοι είχαν περάσει, επίσης, χειροπέδες στον σύζυγό της Φραντζέσκο Τζόρτζι και τον πρώην Ιταλό ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, μέσω του οποίου διοργανώθηκαν χρηματισμοί στελεχών του Ευρωκοινοβουλίου, εξυπηρετώντας σκοπούς του Κατάρ. Λίγες ημέρες μετά της αφαιρέθηκε ο τίτλος της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου που κατείχε, ενώ ακολούθησε η τετράμηνη φυλάκισή της μέχρι τις 12 Απριλίου, οπότε απελευθερώθηκε με «βραχιολάκι», ενώ ζει χωρίς ηλεκτρονική παρακολούθηση από τις 25 Μαΐου.

«Και στην Ελλάδα»

«Τώρα που είναι ελεύθερη και δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Εχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και στον πατέρα και στο παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει τη ρωτάει “μαμά, θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;” δήλωσε χθες ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισημαίνοντας ότι η εντολέας του συλλέγει στοιχεία για να αποδείξει πως τα χρήματα που βρέθηκαν δεν είχαν καμιά σχέση με την ίδια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα