Ο Αδωνης βλέπει στον ύπνο του τη «δημοκρατία»

Κάθε όριο θράσους και αλαζονείας ξεπέρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αφότου έβαλε μπρος τη διάλυση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στη «δημοκρατία», απλώς και μόνο επειδή του άσκησε κριτική!

Σε ένα ρεσιτάλ αλαζονείας και αμετροέπειας, ο υπουργός Εργασίας έβαλε στο στόχαστρο την εφημερίδα μας επ’ αφορμή του αποκαλυπτικού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματός της στις 21 Αυγούστου για τις αδιανόητες δηλώσεις του αναφορικά με τη ρύθμιση που επιτρέπει πολλαπλούς εργοδότες. Ενα πρωτοσέλιδο που μίλησε για «σκλαβιά -Γεωργιάδη- που θα ζήλευε και ο Τόμσεν».

Οι πρώτοι υποκριτές είναι οι δημοσιογράφοι, όσοι αρθρογραφούσαν κατά του άρθρου, είπε προκλητικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τη «δημοκρατία» αλλά και εν τω συνόλω τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι μπορεί να εργάζονται και σε δεύτερο μέσο προκειμένου να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Ο ίδιος, προσπαθώντας να αποκρούσει τα ομαδικά πυρά από σύσσωμη την αντιπολίτευση, υποστήριξε πως δεν καταργούνται το οκτάωρο, το πενθήμερο και η κυριακάτικη αργία. «Είναι εκτός πραγματικότητας η κριτική σας, φάγατε 23 μονάδες στο κεφάλι στις εκλογές και λέτε τα ίδια» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πετώντας στα σύννεφα της αυτοδυναμίας που έλαβε η Νέα Δημοκρατία.

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Αδωνη Γεωργιάδη και στο ΚΚΕ, λόγω των διατάξεων για το δικαίωμα στην απεργία. «Οποιος πάει και βάλει μπλόκο στην είσοδο θα πάει Αυτόφωρο, κύριοι του ΚΚΕ. Εσείς καλά τα παίρνατε από τον συνδικαλισμό» ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Κατσώτη να τον καλεί να πάρει πίσω τις προσβλητικές αναφορές.

Κατά τα λοιπά, το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δέχθηκε τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Για νομοσχέδιο «οδοστρωτήρα για τα εργασιακά δικαιώματα» μίλησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος, λέγοντας ότι οι διατάξεις του «οδηγούν στην εξαθλίωση των εργαζομένων, στη νομιμοποίηση της απλήρωτης εργασίας και τη φίμωση του συνδικαλισμού».

Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Μουλκιώτης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο αυτό συνεχίζει ακάθεκτη την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ προσπαθεί να ενσταλάξει στις συνειδήσεις των εργαζομένων ότι είναι παρωχημένο το 8ωρο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα