Ο Κασσελάκης «τρέχει» από Σπέτσες, Θεσσαλία!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί σήμερα τις πλημμυρισμένες περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία

Επίσκεψη στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία πραγματοποιεί σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Αύριο, με βάση το πρόγραμμα που διένειμε, θα επισκεφθεί επί τριήμερο την Κύπρο, σε ένα ταξίδι που σχεδίασε ο διπλωματικός του σύμβουλος Βαγγέλης Καλπαδάκης (ήταν και με τον Α. Τσίπρα) και περιλαμβάνει πυκνό πρόγραμμα επαφών με την πολιτειακή και την πολιτική ηγεσία.

Επόμενες θεσμικού χαρακτήρα κινήσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την Κύπρο αναμένεται να είναι η επίσκεψή του στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας. Η επιλογή, στην οποία είναι πρόδηλη η επιρροή των Νίκου Παππά και Ευάγγελου Αποστολάκη, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η νέα ηγεσία φιλοδοξεί να τονίσει τα πατριωτικά χαρακτηριστικά του κόμματος σε μια περίοδο κρίσιμων εξελίξεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Είναι αλήθεια ότι, επιδεικνύοντας μια αξιοσημείωτη κινητικότητα, ο νέος πρόεδρος προσπαθεί να καταλάβει σε ποια νερά έμπλεξε. Στην προσπάθεια αυτή, ωστόσο, αντιμετωπίζει την καχυποψία και τις δικαιολογημένες επιφυλάξεις όσων διαπιστώνουν ότι το πολιτικό του πρόγραμμα εξαντλείται στο πρωτοβάθμιο στάδιο των προθέσεων. Για να αντισταθμίσει την κραυγαλέα έλλειψη, παράγει ισχυρές δόσεις εύπεπτου πολιτικού θεάματος. Χθες, Κυριακή, λόγου χάρη, βρέθηκε στις Σπέτσες, όπου έλαβε μέρος σε αγώνα τρεξίματος 5 χλμ.

Από το βαρυσήμαντο ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε ότι στην προσπάθειά του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πλευρό του τον σύντροφό του Τάιλερ (έχει κουράσει ήδη η υπερπροβολή του), ενώ κάλυψε την απόσταση των πέντε χιλιομέτρων σε περίπου 25 λεπτά. Στον τερματισμό τον περίμεναν δημοσιογράφοι, όμως ο κ. Κασσελάκης, που είχε ενημερώσει προηγουμένως ότι βρίσκεται στο νησί «για αποφόρτιση», δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση. Νωρίτερα, βέβαια, είχε φροντίσει να ανεβάσει φωτογραφίες (πάλι με τον σύντροφό του) από το γυμναστήριο… Εν ολίγοις, σοβαρότης μηδέν! Από τις Σπέτσες επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη που παρέχει στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και χθες συνέχισε με ανάρτησή του την κριτική, γράφοντας: «Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον “καταλληλότερο όλων”, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;». Από τη Ν.Δ. απάντησαν αμήχανα: «Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον Μπέο, θα έπρεπε να το γνωρίζει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα