Ντροπή! Αγνόησαν το Δημογραφικό!

Σε ηχηρή παρέμβαση από το βήμα της Ολομέλειας αναφορικά με το μείζον δημογραφικό πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα προχώρησε ο Δημήτρης Νατσιός, αποτελώντας -δυστυχώς- τη φωτεινή εξαίρεση, καθώς ουδείς άλλος θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε σχετική αναφορά.

Παρά τη μαραθώνια συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ και παρόλο που και πολιτικοί αρχηγοί, όπως και δεκάδες βουλευτές, παρενέβησαν στη συζήτηση, δεν υπήρξε το παραμικρό «κιχ» για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας, το οποίο έχει επιδεινωθεί τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και εντείνεται και σήμερα με την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση. «Βρισκόμαστε ενώπιον μιας σιωπηρής άλωσης. Μια πόλη σαν τη Χαλκίδα χαμένη σε έναν χρόνο» είναι το μήνυμα που έστειλε από τη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, επικαλούμενος τα δημογραφικά στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία ανέδειξε η «δημοκρατία» με το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμά της. Η δημογραφική μας πληγή είναι μόνιμο εθνικό πένθος και η κυβέρνηση βαυκαλίζεται για την ανάπτυξη, ανέφερε ο Δημήτρης Νατσιός, προειδοποιώντας πως με αυτούς τους ρυθμούς σβήνει ο Ελληνισμός, καθώς είμαστε ουραγοί στις γεννήσεις, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε μέτρα για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

«Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι» είπε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, σχολιάζοντας δηκτικά το γεγονός ότι, την ώρα που τα στοιχεία για το Δημογραφικό προκαλούν σοκ, η κυβέρνηση ψηφίζει στη Βουλή με ποιον τρόπο θα κρύψει την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, την επιπλέον φορολόγηση, τα εργασιακά δικαιώματα που παραβιάζονται και συρρικνώνονται, όπως κατήγγειλε.

«Ολο και περισσότερο είναι απούσα η κυβερνητική μέριμνα για τη στήριξη της οικογένειας και των γεννήσεων. Εχουμε ύψιστο χρέος να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό, για την επιβίωση των Ελλήνων. Η δημογραφική πληγή είναι μόνιμο εθνικό πένθος» ανέφερε. Μάλιστα, κάλεσε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει τις θριαμβολογίες για τους οίκους αξιολόγησης και τη δήθεν σωστή πλευρά της Ιστορίας, σχολιάζοντας με νόημα πως «η Ιστορία μάς φτύνει και εσείς νομίζετε ότι βρέχει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα