Τάσος Γιαννακόπουλος: Θέλω να φέρω νέο αέρα, σιγουριά και αισιοδοξία στο Μαρούσι

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από 57 μέλη τα οποία κοσμούν την κοινωνία του Αμαρουσίου. Φρέσκα πρόσωπα με πλούσιο εκπαιδευτικό και εργασιακό υπόβαθρο, όλα πετυχημένοι επαγγελματίες που τα ενώνουν η αγάπη για την πόλη και η διάθεση για προσφορά. Τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για την πετυχημένη εκτέλεση του ιδιαίτερα απαιτητικού προγράμματός μας.

Η διαρκής υποβάθμιση του δήμου για πολλά χρόνια μάς υποχρεώνει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αλλά και για να οδηγήσουμε το Μαρούσι στο μέλλον. Για αυτό είμαστε προετοιμασμένοι ώστε από την 1η Ιανουαρίου να ξεδιπλώσουμε όλες τις πτυχές του προγράμματός μας και να δώσουμε άμεσα στους δημότες μας αισιοδοξία και σιγουριά.

Με κορμό την ανάπτυξη μελέτης νέου πολεοδομικού σχεδίου και ως μέθοδο αξιοποίησης – εκμετάλλευσής του την ολιστική προσέγγιση μέσα στην πρώτη πενταετία διακυβέρνησης του δήμου θα αποδώσουμε στην κοινωνία μια πλήρως και ορθολογικά πολεοδομημένη πόλη. Κάθε εργασία μας είναι αποτέλεσμα μελέτης που εξετάζει τα ζητήματα από κάθε σκοπιά προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα του έργου μας.

Πρώτο μέλημά μας, η αντιμετώπιση της διαταγής πληρωμής ύψους 34.000.000 ευρώ της Intrum προς τον δήμο για απλήρωτα δάνεια που ελήφθησαν. Ο δήμος κινδυνεύει άμεσα από πλειστηριασμούς περιουσιακών του στοιχείων. Πρώτη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι η μείωση των δημοτικών τελών κατά 25% για ελάφρυνση των δημοτών από υπέρογκα δημοτικά τέλη. Ο εξορθολογισμός των επιτοκίων (σήμερα λόγω καθυστερήσεων στην αποπληρωμή δόσεων δανείων υπερβαίνει το 8,5% μεσοσταθμικά) είναι η πρώτη μας δουλειά, θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος.

Το πρώτο έργο που οφείλουμε, μακρόπνοο έργο να ολοκληρώσουμε, είναι η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς και έργα υποδομής ανά περιοχή (το σχέδιο πόλεως είναι επείγουσα ανάγκη να ολοκληρωθεί).

Τάσος Γιαννακόπουλος
– Υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα