Οι 25 σύμβουλοι που εξέλεξε ο Δούκας

Η Ρωξάνη Μπέη συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς από την παράταξη του νέου δημάρχου. Ο Νίκος Αβραμίδης από αυτήν του Μπακογιάννη

Η ανατροπή του Χάρη Δούκα έναντι του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα έφερε μεγάλες ανατροπές -όπως ήταν λογικό- και στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Ο Χάρης Δούκας θα έχει τη στήριξη 25 δημοτικών συμβούλων με πρώτη τη Ρωξάνη Μπέη, ο Κώστας Μπακογιάννης επτά δημοτικούς συμβούλους, με πρώτο τον Νίκο Αβραμίδη, ο Κώστας Ζαχαριάδης μόλις δύο, εκ των οποίων πρώτη η Δέσποινα Αλεβυζάκη, ενώ ο Νίκος Σοφιανός και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έχουν μαζί τους από μόλις έναν δημοτικό σύμβουλο. Τέλος, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ως επικεφαλής των παρατάξεών τους οι Κώστας Παπαδάκης και Ελένη Παπαδοπούλου.

Ποιοι εκλέχθηκαν

Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στην Αθήνα. Με την παράταξη του Χάρη Δούκα: Ο Χάρης Δούκας, η Ρωξάνη Μπέη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Τζίνα Γεννήματα, η Μαρία Στρατηγάκη, η Αλγα Δούρου, η Χριστίνα Βασιλείου, η Πόπη Γιαννοπούλου, η Ζαχαρία Αγρόγιαννη – Μουκριώτου, ο Νίκος Λαλιώτης, ο Αθανάσιος Χειμωνάς, ο Γεώργιος – Κωνσταντίνος Γιάνναρος, η Αρτεμις Σκουμπούρδη, η Ελένη Ζωντήρου, η Βασιλική Μπάρκα, η Μαρία Ευαγγελίδου, ο Νίκος Χρυσόγελος, η Δήμητρα Σιδέρη, ο Θωμάς Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, η Ασήμω (Μίνα) Φούντζουλα, ο Παναγιώτης Χαρλαύτης, η Ελένη Μαντζαβίνου, ο Ανδρέας Γραμματικόγιαννης, ο Εμμανουήλ Βελεγράκης και τέλος η Λιμνιωτάκη Δέσποινα.

Με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, εκτός του ιδίου, εκλέγονται: Ο Νικόλαος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Εμμανουήλ Καλαμπόκας, η Αλεξάνδρα Εβερτ Αλβέρτη, ο Γεώργιος Βουλγαράκης, η Αικατερίνη Γκαγκάκη Δημητριάδου και ο Ευγένιος Κολλάτος.
Με την παράταξη του Κώστα Ζαχαριάδη, εκτός του ιδίου, εκλέγονται και οι Δέσποινα Αλεβυζάκη και Διάνα Βουτυράκου.

Με την παράταξη του Νίκου Σοφιανού εκέγεται και ο Χάρης Βουρδούμπας.

Με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη εκλέγεται και η Μπέτυ Γιάννα.

Τέλος, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ως επικεφαλής των παρατάξεών τους οι Κώστας Παπαδάκης και Ελένη Παπαδοπούλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα