Αγωνία στο Μαξίμου για την παρέμβαση Καραμανλή

Αγωνιούν στο Μέγαρο Μαξίμου για τη νέα παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή (κεντρική φωτό) μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις βόμβες που έριξε για τα εθνικά ζητήματα.

Ο κ. Καραμανλής μιλά απόψε στην εκδήλωση μνήμης για την αείμνηστη πολιτικό, μητέρα και επιστήμονα Μαριέττα Γιαννάκου, την οποία διοργανώνει η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή». Στην εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή θα δώσει το «παρών» και ο πρωθυπουργός, με τα βλέμματα και του ίδιου, όπως και ολόκληρου του «γαλάζιου» οικοσυστήματος, να στρέφονται στο τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός. Ο τελευταίος πριν από δύο εβδομάδες προχώρησε σε ηχηρή παρέμβαση και «καρφιά» για τα εθνικά θέματα, ξεκαθαρίζοντας πως πλάνες και αυταπάτες ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται.

«Οι καθαρές εξηγήσεις και η αποφασιστικότητα είναι προς την Τουρκία η μόνη ενδεδειγμένη απάντηση σε όσους ευνοούν μια συμβιβαστική λύση-πακέτο επί όλων των θεμάτων που μονομερώς έχει αυτή εγείρει» τόνισε ο Κώστας Καραμανλής στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά με τίτλο «Γιαβόλ!», στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως οι υποχωρήσεις δεν θα γίνουν ανεκτές, ενώ ξεκαθάρισε πως σφάλλουν οι σύμμαχοι και εταίροι «όταν στο όνομα της συγκράτησης της Τουρκίας στο δυτικό στρατόπεδο υποχωρούν στις απαιτήσεις της».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα