Η «δημοκρατία» πονάει πολύ τον Αδωνι

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον καημό του για τη «δημοκρατία» ο Αδωνις Γεωργιάδης, επιτιθέμενος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στην εφημερίδα μας απλώς και μόνο επειδή τολμά να του ασκήσει κριτική για τα κακώς κείμενα.

Ο υπουργός Εργασίας ξεσπάθωσε για πολλοστή φορά εις βάρος της «δημοκρατίας», με αφορμή μια αναφορά του προέδρου των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα σε αρθρογραφία του Βασίλη Γαλούπη. Αντί να απαντήσει στην ουσία και να δώσει εξηγήσεις για την κωλοτούμπα ολκής όσον αφορά τη στάση του στο Μεταναστευτικό, ο Αδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε προκλητικά πως «η εφημερίδα “δημοκρατία” από την εποχή που ήμουν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό παραμένει σταθερά ο πιο σφοδρός δημόσιος επικριτής μου.

Με έχουν υβρίσει μέχρι και οι μικρές αγγελίες αυτής της εφημερίδος», για να προσθέσει: «Να το ξεκαθαρίσω: δεν κρατώ κακίες. Μου αρέσει η δημοκρατία και να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και αυτοί που μου ασκούν κριτική, ακόμα και κακόπιστη, όπως το παρόν άρθρο. Αρα, να μου φέρνετε τη “δημοκρατία” να γράφει κάτι εναντίον μου είναι σαν να λέτε ότι με έχει αγαπήσει ο “Ριζοσπάστης”. Δεν θα με αγαπήσει ο “Ριζοσπάστης”».

Μάλιστα, ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το μένος του και επανήλθε αμέσως μετά, αναφέροντας πως «εάν με ρωτήσετε ποιον θεωρώ πιο κόσμιο στην πολιτική αντιπαράθεση, τον “Ριζοσπάστη” ή τη “δημοκρατία”, προφανώς ο “Ριζοσπάστης” είναι αξιοπρεπές έντυπο με ιδεολογική αντιπαράθεση».

Είχε προηγηθεί η αναφορά του Βασίλη Στίγκα στο άρθρο της «δημοκρατίας». «Διαβάζω ορισμένα αποσπάσματα από το σημερινό φύλλο της εφημερίδος “δημοκρατία”, το άρθρο του Βασίλη Γαλούπη με τίτλο: “Η μοναδική του αιτιολογία είναι να μείνει στην καρέκλα”. Απευθύνεται σε εσάς, κύριε Γεωργιάδη. Είναι τέτοια η υπερέκθεσή του στις τούμπες και στα παραμύθια, που κάποιες φορές το παραδέχεται -κυνικά, προφανώς- επειδή νιώθει τόσο ισχυρός, ώστε να αδιαφορεί να κρατήσει έστω και τα προσχήματα» σημείωσε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», οδηγώντας στην αδικαιολόγητη έκρηξη του Αδωνη Γεωργιάδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα