Νέος καβγάς Άδωνη: Ο Πολάκης είναι πιο ακροδεξιός από μένα

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αδωνης Γεωργιάδης (κεντρική φωτό αριστερά) δεν εμπνέει ανησυχία.

Εξακολουθεί να πλέει στα ρηχά της ίδιας πάντα πολιτικής γελοιότητας, σκορπίζοντας, όταν πετυχαίνει το αστείο, μερικές καλές στιγμές ευθυμίας. Αίφνης, χθες ο αθεόφοβος υποστήριξε ότι ο Παύλος Πολάκης (κεντρική φωτό δεξιά) είναι πιο ακροδεξιός κι από τον ίδιο. «Εγώ με τον Πολάκη δεν είχα ποτέ καμία πολιτική σχέση. Εμένα όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να με κατηγορούν ως ακροδεξιό, αλλά ακροδεξιός δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ποτέ. Αν με ρωτήσετε ποιος από τους δύο είναι πιο ακροδεξιός, εγώ ή ο Πολάκης, είναι σίγουρα ο Πολάκης. Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ακροδεξιά, είναι τραμπούκος, βρίζει, κάνει bullying. Τι σχέση έχω εγώ με αυτά;» δήλωσε (Action24). Ελα ντε…

Η παραδοχή δεν στερείται κάποιας αυτογνωσίας. Το μήνυμα που θέλει να περάσει υποδόρια ο πιο ακατάληπτος και υστερικός… ρήτορας της Μεταπολίτευσης είναι ότι προφανώς και ο ίδιος ανήκει στην Ακροδεξιά, απλώς υπάρχει κάποιος, όπως ο Πολάκης, που τον υπερφαλαγγίζει! Οι παρατηρητικοί συσχετίζουν τη δήλωση με το θέμα του γάμου των ομοφύλων, όπου η στάση του Γεωργιάδη τον έχει αφήσει πολύ πίσω στον ανελέητο ανταγωνισμό με τον άσπονδο φίλο του Μάκη Βορίδη για τα μάτια (και τις ψήφους…) του ακροδεξιού ακροατηρίου.

Ο υπουργός Υγείας, που ξαναγύρισε στον πρόσφατο ανασχηματισμό στον τόπο του (ειδεχθούς!) εγκλήματος, δεν στηρίζει απλώς τον πρωθυπουργό στις δύσκολες στιγμές που περνά -αυτά τα γραμμάτια κάποτε θα «διαμαρτυρηθούν», προβλέπουν πολλοί…-, αλλά ανέλαβε να κάνει και ταχύρρυθμα φροντιστήρια στους βουλευτές της Ν.Δ. που διαφωνούν με τον γάμο και δυσκολεύονται να καταλάβουν για ποιον λόγο ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται επισπεύδων σε ένα θέμα για το οποίο δεν υπήρχε ουδεμία πίεση επείγουσας νομοθετικής πρωτοβουλίας!

Εννοείται ότι οφείλει κανείς να πάρει τον Αδωνι στα σοβαρά όταν ορκίζεται πως δεν υπήρξε ποτέ ακροδεξιός. Αλλωστε όταν ο αρχιπραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός τού αφιέρωνε ιδιοχείρως το βιβλίο του με τα λόγια «εις τον έγκριτον, ελλογιμώτατον ιστορικόν συγγραφέα, φίλον μου, με εγκαρδίους Πασχαλίους ευχάς» γνώριζε ότι απευθύνεται σε γνωστό αναρχοκομμουνιστή…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα