Ο Βορίδης βρήκε τη λύση! Καρπούζι με τη φέτα

Χωρίς να ντρέπονται και χωρίς να κοκκινίζουν, οι κυβερνώντες κάνουν πλάκα με τις υψηλές τιμές των ειδών διατροφής και την αδυναμία του κόσμου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν για να καταπολεμήσουν την ακρίβεια.

Με κυνισμό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, χθες, έριξε τις ευθύνες για την ακρίβεια στις καταναλωτικές συνήθειες του κόσμου και, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κάλεσε τους καταναλωτές να αλλάξουν συνήθειες και να ψωνίζουν από τα φθηνά καταστήματα -αγνοεί προφανώς πως σε όλα οι τιμές είναι το ίδιο υψηλές-, θεωρώντας πως έτσι θα ασκηθούν πιέσεις στις εταιρίες, οι οποίες θα προσαρμόσουν τις τιμές αν δουν να πέφτουν οι πωλήσεις τους.

Ομως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συμβούλεψε τους καταναλωτές -παραδείγματος χάριν- να μην παίρνουν… ολόκληρο καρπούζι, γιατί μετά πετάνε το μισό, αλλά να αγοράζουν μόνο μία φέτα κάθε φορά! Επικαλέστηκε και ένα προσωπικό του βίωμα για να γίνει πιστευτός και να μας πει ότι έτσι κάνουν στο εξωτερικό οι άνθρωποι! Οπως είπε -χωρίς να κάνει κόπο να κρύψει το μειδίαμά του-, όταν ήταν στο εξωτερικό, όπου σπούδαζε, κορόιδευε όσους έβλεπε να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και να παίρνουν μία φέτα καρπούζι. «Εγώ, που θέλω να τρώω όλο το καρπούζι, τι να κάνω;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Μάκη Βορίδη να του απαντά ότι όσοι δεν θέλουν να το φάνε όλο πρέπει να αλλάξουν συνήθειες, γιατί η πλειοψηφία πετάει μεγάλο μέρος των φαγητών.

Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχουν πιάσει «ταβάνι». Οι κυβερνώντες και οι μιντιακοί υποστηρικτές τους δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασης και των δυσκολιών του κόσμου! Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη εβδομάδα, σε εκπομπή του Σκάι, οι παρουσιαστές είπαν ότι με 4 τοστ χορταίνει μια οικογένεια σήμερα, μετά τη μαρτυρία ρεπόρτερ ότι κάποιος αγόρασε 4 φέτες τυρί του τοστ και 4 ζαμπόν στο σούπερ μάρκετ. Επίσης, ενημερωτική ιστοσελίδα, φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση, πριν από μερικές μέρες συμβούλευε τους αναγνώστες της να μην ανοίγουν το καλοριφέρ, γιατί το κρύο κάνει καλό!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα