«Πολιόρκησαν» τον Αυγενάκη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

«Κρυφτούλι» με τους αγρότες έπαιξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από τον Εβρίτη υφυπουργό κ. Κελέτση, οι οποίοι επρόκειτο να συναντηθούν με εκπροσώπους αγροτών στο κέντρο της πόλης, αλλά τελικά, λόγω της μεγάλης κινητοποίησης, η συνάντηση έγινε σε αίθουσα VIP του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης.

Οι αγρότες, μόλις έμαθαν ότι δεν θα πάει στο προγραμματισμένο ραντεβού, πήραν τα τρακτέρ τους και «πολιόρκησαν» το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, κάνοντας «ντου» για να φτάσουν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ είχαν εξαγριωθεί. Νωρίτερα οι αγρότες περίμεναν δύο ώρες, μετά την αρχική ώρα της προγραμματισμένης συνάντησης, όταν ενημερώθηκαν ότι ο κ. Αυγενάκης δεν θα πάει τελικά στο ξενοδοχείο και δεν θα μιλήσει μαζί τους, ενώ πήγε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για Αθήνα.

Ενταση

Ο υφυπουργός κ. Κελέτσης ενημέρωσε τρεις τέσσερις εκπροσώπους του αγροτών και ελαιοπαραγωγών, ενώ όταν άκουσαν οι αγρότες ότι ο υπουργός πήγε στο αεροδρόμιο, πέρασαν με τα τρακτέρ την πόλη και τα παρέταξαν έξω από τον αεροδιάδρομο. Προσπάθησαν να κάνουν «ντου», αρχικά από την πύλη που οδηγεί στον διάδρομο απογείωσης, αλλά αυτή ήταν κλειστή, και αποτράπηκαν από μία διμοιρία των ΜΑΤ. Ετσι κατευθύνθηκαν μέσα στο αεροδρόμιο και ετοιμάστηκαν να μπουν στην αίθουσα αναχωρήσεων για να συναντήσουν τον κ. Αυγενάκη. Η αστυνομική δύναμη και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έκλεισαν τις πόρτες στο σημείο όπου γίνεται έλεγχος αποσκευών και ακολούθησε τεράστια ένταση.

Οι αγρότες παραλίγο να σπάσουν τις πόρτες ψάχνοντας τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Ακούστηκαν αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα εναντίον του κ. Αυγενάκη, τον οποίο «πολιόρκησαν» στην αίθουσα αναχωρήσεων όπου βρισκόταν. Οταν βγήκαν και είδαν στον επάνω όροφο του αεροδρομίου από τα τζάμια τους τρεις που είχαν πάει εκεί με τον κ. Κελέτση να συζητήσουν, πέταξαν δεκάδες αβγά στα τζάμια. Αποχώρησαν όταν το αεροπλάνο με τους Αυγενάκη και Κελέτση πέταξε για Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα