Η Ν.Δ. διέγραψε τον Ταμήλο μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών

Ο Τρικαλινός πρώην βουλευτής δήλωσε ότι «δεν μπορείς να επιβάλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα»

O Μιχάλης Ταμήλος (κεντρική φωτό) καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του ζωής είχε αποδείξει και στους… πλέον δύσπιστους πως αποτελεί έναν πολιτικό νάνο. Αυτή τη φορά, όμως, ο πρώην βουλευτής και «γαλάζιο» στέλεχος των Τρικάλων κατάφερε να περάσει κάτω και από τον ήδη χαμηλό πήχη που έχει θέσει στην πολιτική του ζωή.

Και αυτό έφερε και τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., με απόφαση της γραμματέως του κόμματος Μαρίας Συρεγγέλα. Ενώ όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα να ξεδιπλώνεται μπροστά της η επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, ο πρώην βουλευτής του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτέθηκε στους συγγενείς των θυμάτων, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσουμε να τους θρηνούμε.

Ο Τρικαλινός πρώην βουλευτής, σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στο «Ράδιο Ζυγός», ακούγεται να λέει, στο ηχητικό που δημοσιεύει το Trikalanews.gr: «Το 2023 πέθαναν 1.977 Τρικαλινοί, μεταξύ των οποίων και τα τρία κορίτσια. Δεν θα πάρουν μαντίλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα… Η ζωή συνεχίζεται, ο καθένας έχει τα προβλήματά του». «Ο άλλος τού σκοτώνουν το παιδί, τη γυναίκα κ.λπ., θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα.

Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Ολα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;» ακούγεται να λέει. Εν συνεχεία, μιλώντας για την πρόταση μομφής χαρακτήρισε την πολιτική… θέατρο εντυπώσεων. Είπε επίσης: «Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης, κανένας. Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται. Σιγά τώρα την πρόταση μομφής». Σε αυτόν τον πολιτικό νάνο, που το 2012 ζητούσε να πληρώνεται για τις επιτροπές της Βουλής, ενώ η Ελλάδα βυθιζόταν στη φτώχεια των Μνημονίων, και που πέρσι υποτιμούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών, λέγοντας «σιγά μην ενδιαφερόταν κανένας για τον Ανδρουλάκη» και «σκοτούρα μεγάλη έχει ο κόσμος αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη», δεν αξίζει τίποτα άλλο πέρα από παραφρασμένη τη φράση που είχε πει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας στον Γρηγόρη Ψαριανό: «Κόψε την χυδαιότητα… άθλιε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα