Ο τσαλακωμένος Τσίπρας προσπαθεί να ξαναχτίσει το όνομά του

Μέσω της κορυφαίας διαφημιστικής εταιρίας Publicis Communications

Τον Ιούλιο που μας έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει μόλις 50 ετών. Και θεωρεί ότι είναι πολύ νέος για να «πεθάνει». Τα τρυφερά του μάγουλα τσαλακώθηκαν άσχημα από τον Κ. Μητσοτάκη, από τον οποίο δεν θα έχανε «ούτε μία στο εκατομμύριο», όπως έλεγε, δείχνοντας ακόμα μία φορά άγνοια κινδύνου που οφείλεται σε ερασιτεχνική ανάγνωση της πραγματικότητας.

Και στο πρόσφατο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ανεπανόρθωτο πλήγμα γοήτρου. Η πλειοψηφία των στελεχών νέας εσοδείας που κινείται πλέον σε ρυθμούς Κασσελάκη δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τις αγωνίες του και το είδος του κόμματος που θα ήθελε να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το φευγιό του. Για να είμαστε ακριβείς, ο Τσίπρας δείχνει πλέον ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ιστορία τον αφήνει πίσω της με μεγάλους διασκελισμούς. Το κακό για τον ίδιο είναι ότι δεν βολεύεται στις συνθήκες μιας πρόωρης αποστρατείας.

Κανένας δεν αποκλείει να επιστρέψει ως παράκλητος στο παιχνίδι, όταν στενέψουν τα περιθώρια στην Κεντροαριστερά, η οποία ταλανίζεται από ατάλαντες (Ανδρουλάκης) ή ναρκισσιστικές (Κασσελάκης) παρουσίες, οι οποίες διαγκωνίζονται σε έναν άχαρο αγώνα για το ποιος θα έρθει δεύτερος πίσω από τον φθίνοντα Μητσοτάκη. Από το γραφείο που νοίκιασε στην πανάκριβη Αμαλίας ετοιμάζει αυτό που ο ίδιος μέσω επιλεγμένων διαρροών θεωρεί «δυναμική επάνοδο».

Πυκνώνει τα ταξίδια του στο εξωτερικό και τις επαφές με ξένους ηγέτες, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει πίστα και να ξαναφτιάξει το καλό του όνομα, ώστε να ρίξει μια τελευταία καλή ζαριά. Το επιβεβαίωσε και σχετική φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τραβήχτηκε σε πτήση της Aegean από Παρίσι προς Αθήνα, ύστερα από συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία τον εμφανίζει να διαβάζει κάποια έγγραφα με τίτλο «Rebranding – Alexis Tsipras», ενώ το έγγραφο έχει ημερομηνία Μάρτιος 2024. Ντυμένος… Τσίπρας στην οικονομική θέση, ο πρώην πρωθυπουργός απαθανατίστηκε να μελετά την εισήγηση μιας από τις μεγαλύτερες -ίσως της κορυφαίας παγκοσμίως- διαφημιστικές εταιρίες, της Publicis Communications, με τίτλο «ξαναχτίζοντας το όνομα Τσίπρας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα