Στη Βουλή η αποκάλυψη για τον γερμανικό δάκτυλο στις ελληνικές εκλογές

Το δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» κατέθεσε στα πρακτικά ο Κ. Βελόπουλος

Μέχρι την Ολομέλεια της Βουλής έφτασε η αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τον γερμανικό δάκτυλο στις ελληνικές εκλογές. Οπως έφερε στο φως η εφημερίδα μας, το SPD του Σολτς εκπαιδεύει τα συστημικά κόμματα πώς να «αρπάξουν» ψήφους από την ανεβασμένη δημοσκοπικά δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της αποκάλυψε την κλειστή εκδήλωση στην Αθήνα που διοργάνωσε το γερμανικό κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε ειδική έρευνα – μελέτη για την αντιμετώπιση της εκλογικής ανόδου της «άκρας Δεξιάς», όπως τη χαρακτήρισαν, στην Ελλάδα.

Το θέμα έφερε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καταθέτοντας στα πρακτικά το δημοσίευμα και ζητώντας εξηγήσεις από την κυβέρνηση. «Εάν πήγατε εκεί, να μας το πείτε. Εγινε κλειστή σύσκεψη, σαν λέσχη κλειστή, για να δώσουν οι Γερμανοί οδηγίες στα κόμματα ώστε να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, καταγγέλλοντας ευθέως την παρέμβαση των Γερμανών στις εκλογές της Ελλάδας.

Στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσεις, ως αναμένετο, ουδείς από τη «γαλάζια» παράταξη απάντησε, με την ένοχη σιωπή να επιβεβαιώνει στην πραγματικότητα όσα αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία». Αυτό σημαίνει στην πράξη πως κανείς δεν έχει απαντήσει σε αυτήν την ξεδιάντροπη ανοιχτή παρέμβαση και χειραγώγηση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας μας εκ μέρους των Γερμανών.

Σημειωτέον πως, παρά την αφωνία όσον αφορά τις αποκαλύψεις, η Ν.Δ. υπήρξε λαλίστατη αναφορικώς με τον Φρέντι Μπελέρη, η υποψηφιότητα του οποίου έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Χάρη Θεοχάρη να έρχεται σε ευθεία ρήξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει την κεφαλή της αντιστάσεως στη Χειμάρρα, κάνει το χατίρι του Εντι Ράμα, και την ίδια ημέρα ανοίγει κερκόπορτα με το Κόσοβο. Αυτό είναι πατριδοκαπηλία, βάζετε μπροστά τον Μπελέρη και προδίδετε την Κύπρο, τη Θράκη και τη Σερβία»,υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κάνει εθνική επιλογή με την υποψηφιότητα Μπελέρη, μόνο και μόνο για να ανασχέσει την Ελληνική Λύση».

Απαντώντας, ο Χάρης Θεοχάρης σχολίασε πως η υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας «πόνεσε πολιτικά» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και πως η αγωνία του είναι παραπάνω από φανερή, καθώς φοβάται πως «θα μείνει με πολιτικό μπεγλέρι να βλέπει τις ευκαιρίες να χάνονται». Ο υφυπουργός Οικονομικών, πάντως, επέμεινε πως ο Φρέντι Μπελέρης και η υποψηφιότητά του συμβολίζουν τα δίκαια του Ελληνισμού στην Αλβανία, την αταλάντευτη πίστη της Ελλάδας στο Κράτος Δικαίου, αλλά και το γεγονός ότι οι διαφορές μας με την Αλβανία δεν είναι διμερείς, αλλά ευρωπαϊκές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα