«Η ελληνική Πολιτεία εκπληρώνει ένα χρέος», τονίζει ο Δένδιας
Στο γραφικό Ωραίο της Μύκης Ξάνθης, η μνήμη των Ελλήνων Μουσουλμάνων, που έπεσαν μαχόμενοι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τιμήθηκε επίσημα σήμερα (13/5), όπου στην εκδήλωση παρέστη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Χ έδωσε το δικό του στίγμα.
«Μια εκδήλωση με την οποία η ελληνική Πολιτεία εκπληρώνει ένα χρέος προς τους Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες, οι οποίοι κλήθηκαν, εδώ στη Θράκη, να υπερασπιστούν την πατρίδα και ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους» υπογραμμίζει με ανάρτηση στο Χ ο κ. Δένδιας.
Στην εκδήλωση προς τιμήν των Πεσόντων Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο Ωραίο του Δήμου Μύκης Ξάνθης.
Μια εκδήλωση με την οποία η ελληνική Πολιτεία εκπληρώνει ένα χρέος προς τους Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες, οι οποίοι κλήθηκαν, εδώ στη… pic.twitter.com/Af2axsoWgb
— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 13, 2026