Εκτός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επιλέγει να μείνει η Φωνή Λογικής, με την πρόεδρο του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου, να χαρακτηρίζει τη διοργάνωση «πανηγύρι κομμάτων» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ.
Όπως υποστήριξε, ο θεσμός έχει χάσει τον προσανατολισμό του, καθώς θα έπρεπε να επικεντρώνεται στην παραγωγή, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Αντίθετα, κατά την ίδια, οι πολιτικοί αρχηγοί την αξιοποιούν απλώς για να προβάλουν τις θέσεις τους και να επιδοθούν σε παροχολογία.
Αναφερόμενη στις προγραμματικές θέσεις του κόμματός της, η κ. Λατινοπούλου εστίασε στη δραστική μείωση των κρατικών δαπανών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για πρόταση που δεν διατυπώνεται από άλλον πολιτικό φορέα. Μεταξύ των μέτρων που προτάσσει περιλαμβάνονται η συρρίκνωση του υπουργικού συμβουλίου, ο περιορισμός των μετακλητών υπαλλήλων και η μείωση του αριθμού των βουλευτών.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Φωνή Λογικής δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία εκλογική ή μετεκλογική συνεργασία με άλλα κόμματα.
Ερωτηθείσα για τη διαφοροποίησή της από τον Κυριάκο Βελόπουλο, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής χρησιμοποίησε οξεία γλώσσα, παρομοιάζοντας την επιλογή με τη διαφορά ανάμεσα σε έναν γιατρό και έναν «κομπογιαννίτη» που πουλάει μαντζούνια, κηραλοιφές και επιστολές.
Τέλος, άσκησε κριτική στην κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά, κάνοντας λόγο για καθυστερημένη αντίδραση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις. Στράφηκε τόσο κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη γραμμή των «ήρεμων νερών», όσο και κατά του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα έπρεπε να έχει επιδείξει αποφασιστικότερη στάση εδώ και χρόνια.