Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας

Η Παρασκευή είναι κάπως πιο… γεμάτη στοιχηματικά από τις προηγούμενες. Ο λόγος; η ιταλική λίγκα όρισε σήμερα την αγωνιστική της Β’ κατηγορίας που είχε αναβληθεί την περασμένη Δευτέρα, λόγω του θανάτου του Πάπα. 

Από τα λοιπά ξεχωρίζει το Παρί Σεν Ζερμέν – Νις που αποτελεί πρόβα των πρωταθλητών για τον ημιτελικο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λουίς Ενρίκε αναμένεται να κάνει ροτέισον. Βασικές απουσίες δεν έχει. Από την άλλη πλευρά η Νίς επιδιώξει να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος στην πρωτεύουσα και να μπει στην τετράδα που βγάζει Τσαμπιονς Λιγκ. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Μπομπίτο (α. 24/0), Ντομπελέ (μ. 18/1) και Τσο (ε. 25/3). 

Στην Α’ Ιταλίας,   στον… αέρα το ματς Λέτσε – Αταλάντα, λόγω του θανάτου του φυσιοθεραπευτή της γηπεδούχου Γκρατσιάνο Φιορίτα, την Πέμπτη. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ 

166 19.00 ΠΟΥΣΖΚΑ – ΠΟΓΚΟΝ G/G 1,74

174 20.00 ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ OVER 1,65

215 21.45 ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ 2 DNB 2,40

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
Advertisement 3

Κορυφαίες Ειδήσεις