Akoustica Medica: Τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο που βοηθούν τον εγκέφαλο να αποφασίσει μόνος του πρέπει να ακούσεις

Η Akoustica Medica παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ακουστικά Oticon, τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο που βοηθούν τον εγκέφαλο να αποφασίσει μόνος του τι είναι σημαντικό να ακούσεις … όπως δηλαδή και στην φυσιολογική ακοή!

Η Akoustica Medica, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της φροντίδας ακοής εγκαινίασε το
Σύγχρονο Κέντρο Ακοής στο Περιστέρι Θηβών 201 και παράλληλα παρουσίασε και τη
νέα πρωτοποριακή σειρά ακουστικών MORE της Oticon Δανίας!

Το Oticon More με την τεχνολογία BrainHearing είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που κατασκευάστηκε με ενσωματωμένο Deep Neural Network (DNN).

Εκπαιδευμένο σε περισσότερους από 12 εκατομμύρια πραγματικούς ήχους της καθημερινότητας, το DNN επεξεργάζεται την ομιλία όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος, με αποτέλεσμα μια πιο φυσική αναπαράσταση ήχων που βελτιώνει την κατανόηση της
ομιλίας. Στην πραγματικότητα, οκτώ στα δέκα άτομα προτιμούν την ποιότητα ήχου του
Oticon More από δύο κορυφαία ανταγωνιστικά ακουστικά βαρηκοίας.*

Τα νέα στυλ, οι νέες δυνατότητες ρυθμίσεων και τα επιπλέον αξεσουάρ των σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας ενισχύουν τη δέσμευση της Akoustica Medica να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν καλύτερα.

Στα σύγχρονα Κέντρα Ακοής της Akoustica Medica μπορούν όλοι όσοι επιθυμούν
να πραγματοποιήσουν δωρεάν δοκιμή στο Oticon More σε πραγματικές συνθήκες
ακρόασης! Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Oticon More παρέχονται με 4 χρόνια εγγύηση
και 4 χρόνια δωρεάν αναλώσιμα!

Οι επισκέψεις γίνονται με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρούνται όλο τα μέτρα ασφαλείας για τη προστασία από τον κορωναιό.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ακοή σας και κατά συνέπεια την
ποιότητα της ζωής σας καλέστε στο 210 3214463 ή μπείτε εδώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα