Weekend Rituals: Όλα όσα χρειάζεστε για ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και σώματος

Επιτέλους σαββατοκύριακο! Ο ιδανικός χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση ήρθε. Πώς όμως θα τον απολαύσουμε στο μέγιστο; Μια ολοκληρωμένη τελετουργία περιποίησης θα μας ανανεώσει μοναδικά.

Βαθιά ενυδάτωση, λαμπερά μαλλιά, απαλό δέρμα. Όλα όσα θέλουμε και χρειαζόμαστε μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα με μερικά απλά tips φροντίδας και ομορφιάς. Πόσες ώρες αναζήτησης έχουμε ήδη σπαταλήσει ψάχνοντας όλα όσα θα κάνουν το πρόσωπο και το σώμα μας ακαταμάχητα; Ας ανακαλύψουμε μαζί τις πιο δοκιμασμένες συμβουλές των beauty experts.

Περιποιηθείτε το δέρμα σας με ενυδατικά συστατικά

Οι περισσότερες κρέμες σώματος προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και μοναδικό άρωμα. Επιλέγοντας μια κρέμα με υποαλλεργική σύνθεση, χαρίζετε ένα μοναδικό δώρο στην επιδερμίδα σας, διατηρώντας την υγιή και απαλή. Επιλέγοντας γυναικεία αφρόλουτρα με το ίδιο άρωμα, ή με συστατικά που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, μπορείτε να παρατείνετε το αρωματικό αποτέλεσμα, κρατώντας το ζωντανό μέχρι και την επόμενη ημέρα.

Καθαρίστε σε βάθος το πρόσωπό σας

Συνδυάστε ένα σαπούνι προσώπου με κάποιο ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών, για να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε ίχνος μακιγιάζ μπορεί να έχει απομείνει στο τέλος της ημέρας. Για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου, οι οποίες διαθέτουν σύνθεση που θα θρέψει σε βάθος την επιδερμίδα σας. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με μια πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου, καθώς και με ειδικές κρέμες για μαύρους κύκλους ή πιο ανάλαφρες κρέμες ματιών, οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από το νεσεσέρ σας.

Αποτριχώστε το δέρμα σας χωρίς ερεθισμούς

Η αποτρίχωση γίνεται καλύτερα όταν δεν προκαλεί στο δέρμα κοψίματα, ερυθρότητα και ερεθισμό.  Οι νέες ταινίες αποτρίχωσης περιέχουν πλούσια ενυδατικά συστατικά, τα οποία θρέφουν σε βάθος πρόσωπο και σώμα. Πραγματοποιώντας συχνή απολέπιση, διασφαλίζετε ότι το αποτέλεσμα θα κρατήσει για ακόμα μεγαλύτερο καιρό, η ανάπτυξη των τριχών θα ανασταλεί και η επιδερμίδα θα παραμείνει λεία και βελούδινη.

Λούστε τα μαλλιά σας με ένα ποιοτικό σαμπουάν

Τα περισσότερα γυναικεία σαμπουάν αποτελούνται από συστατικά τα οποία θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά, στοχεύοντας την πρωτεϊνική δομή της τρίχας. Ολοκληρώνοντας την περιποίηση με μια ποιοτική κρέμα μαλλιών, διασφαλίζουμε ότι τα μαλλιά θα μείνουν λεία και απαλά, καθώς και ότι θα επηρεάζονται αισθητά λιγότερο από ακραίες θερμοκρασίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα από γυναικεία conditioner για να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με τη δομή της τρίχας σας, τον τύπο των μαλλιών σας και το καθημερινό σας hairstyle. Μαλλιά τα οποία στεγνώνονται με πιστολάκι σε υψηλή θερμοκρασία ή ισιώνονται με σίδερο μαλλιών, έχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε ενυδάτωση, καθώς η θερμότητα έχει την τάση να τα αφυδατώνει. Μια προστατευτική λοσιόν, μετά από το λούσιμο και το conditioner τα προφυλάσσει και τα διατηρεί υγιή.

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιεροτελεστία ομορφιάς, αυτή που θα σας κάνει να αισθάνεστε και να δείχνετε κάθε μέρα ακαταμάχητη. Ποιο είναι το δικό σας μυστικό ευεξίας;

Βρείτε αυτά και ακόμα περισσότερα προϊόντα στο καλύτερο Online Φαρμακείο Healthybox.gr!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα