Κλινική «Ευαγγελίστρια»: Δίπλα σας με γνώση και αίσθημα ευθύνης

Η Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια» αποτελεί μια σύγχρονη Παθολογική Κλινική η οποία λειτουργεί εδώ και 70 χρόνια, προσφέροντας ολιστικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες βασισμένες στις αρχές της γηριατρικής. Η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας και τεχνογνωσίας δεκαετιών στις γηριατρικές παθήσεις, είναι ο λόγος που η Κλινική «Ευαγγελίστρια» συγκαταλέγεται σήμερα στις Κλινικές με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη, σε αυτόν τον τομέα. 

Η Κλινική ειδικεύεται σε χρόνια, βαριά περιστατικά (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιολογικές παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρτηριοσκληρυντικές εγκεφαλοπάθειες, παθήσεις που σχετίζονται με άνοια, Alzheimer, νόσο Parkinson κ.ά) και προσφέρει 24ωρη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων. Είναι μία μονάδα συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ για όλες τις υπηρεσίες και για την νοσηλεία.

Οι υπηρεσίες της Κλινικής

Η Κλινική «Ευαγγελίστρια» αποτελεί μια εξειδικευμένη Κλινική με έμφαση στην ασφάλεια και στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών που χρειάζονται καθημερινή νοσηλεία και, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να συγχέεται με χώρους όπως οίκοι ευγηρίας και φιλοξενίας ηλικιωμένων. 

Στην Κλινική μας λειτουργεί υπερσύγχρονο εργαστήριο για αιματολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις, ενώ υπάρχει και ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο υποστηρίζει – πέραν των ακτινογραφιών – υπερήχους σώματος και triplex καρδιάς.  Το Τμήματα μας στελεχώνονται από έμπειρους ιατρούς, παθολόγους, καρδιολόγο και νευρολόγο, εξειδικευμένους στα γηριατρικά περιστατικά. Επίσης, στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται ειδικός διατροφολόγος και φυσικοθεραπευτής. Επιπρόσθετα, υπάρχει και σταθερή συνεργασία με ουρολόγο, νεφρολόγο, χειρουργό κ.ά., αλλά και με τις Γενικές Κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «Hospitality», για περισσότερες ειδικότητες ή και έκτακτα περιστατικά. (Πρόκειται για κλινικές κοινής ιδιοκτησίας με την «Ευαγγελίστρια», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή στους περιθαλπόμενους της «Ευαγγελίστριας»). 

Ποιοτική καθημερινότητα και αξιοπρεπή διαβίωση για κάθε περιθαλπόμενο 

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της καθημερινότητας των περιθαλπόμενων μας και φροντίζουμε όλα τα δωμάτια αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι να καθαρίζονται και να τακτοποιούνται σχολαστικά, σε καθημερινή βάση. 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η καθημερινή σίτιση και για τον λόγο αυτόν έχουμε φροντίσει η κουζίνα μας να φτιάχνει υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα. Την προσπάθειά μας συνδράμει και διαιτολόγος-διατροφολόγος, ο οποίος  δημιουργεί εξιδεικευμένα διαιτολόγια, όπου αυτό είναι  απαραίτητο.

Τα σημεία που μας ξεχωρίζουν

Συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή και ιατρού-χειρουργού Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο οποίος εγκαινίασε τη λειτουργία της Κλινικής το 1953, συνεχίζουμε να πορευόμαστε με αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στους κανόνες ηθικής, δεοντολογίας, και με σεβασμό σε κάθε ασθενή μας ξεχωριστά. Η λειτουργία της Κλινικής είναι προσηλωμένη σταθερά στην, υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένη φροντίδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που συνδυάζουν τη γνώση και την εμπειρία με την ενσυναίσθηση.

«Η Ευαγγελίστρια, με την πολυετή πορεία και την εμπειρία της στο χώρο της υγείας, άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία ενός δικτύου τριών κλινικών, που εγγυώνται την καθημερινή υποστήριξη των ασθενών τους από περισσότερες και σαφώς πιο ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας. Αυτή ακριβώς είναι και η πυξίδα μας: ποιότητα και ασφάλεια, πάνω σε ένα ασθενοκεντρικό μοντέλο υπηρεσιών, με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά», δηλώνει σχετικά η Γενική Διευθύντρια, κα Βανέσα Δεληχρήστου.

Η εμπιστοσύνη των συγγενών χιλιάδων ασθενών μέσα στις δεκαετίες λειτουργίας μας, επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους περιθαλπόμενους μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μεγάλη αγωνία μπορεί να προκαλέσει  η εισαγωγή του συγγενή σας σε κλινική φροντίδας χρόνιων νοσημάτων, διαθέτουμε όμως όλα τα απαραίτητα προσόντα για να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη των αγαπημένων σας ανθρώπων.

 Με την εμπειρία χιλιάδων ασθενών, σας διαβεβαιώνουμε πως η ασφάλεια και η αξιοπρεπής διαβίωση των αγαπημένων ανθρώπων σας είναι εξασφαλισμένη και αδιαπραγμάτευτη.  Eνδεικτικό μάλιστα των ευαίσθητων κοινωνικών αντανακλαστικών και του υψηλού αισθήματος ευθύνης είναι το γεγονός πως η Κλινική Ευαγγελίστρια υπήρξε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, επίπεδο High, με στόχο την καλύτερη δυνατή προστασία των νοσηλευόμενων καθώς και του ιατρικού-νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της, την περίοδο της πανδημίας της νόσου COVID19.

Η Κλινική Ευαγγελίστρια βρίσκεται στην οδό Πυθίας 24, Πλατεία Κυψέλης , Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες και για το ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στο 21 0864 1210.

Εναλλακτικά επισκεφθείτε:  

Website | Facebook | Instagram

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα