Τοποθέτηση δέκα απινιδωτών στο Παν. Δυτ. Μακεδονίας

Σε εξέλιξη κύκλος σεμιναρίων πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ

Στην προμήθεια και την τοποθέτηση 10 απινιδωτών σε όλες τις πόλεις όπου εδρεύει προέβη το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και του ανθρωποκεντρικού του προφίλ.

Συγκεκριμένα, οι απινιδωτές τοποθετήθηκαν: στο campus στην πόλη των Γρεβενών, στις φοιτητικές εστίες στην πόλη των Γρεβενών, στο campus στην πόλη της Καστοριάς, στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστήμων στην πόλη της Φλώρινας, στο γυμναστήριο των φοιτητικών εστιών της Ευξείνου Λέσχης στην πόλη της Φλώρινας, στη Βιβλιοθήκη της Γεωπονικής Σχολής στην πόλη της Φλώρινας, στο Campus της ΖΕΠ, στο Κτιριακό Συγκρότημα Εκπαίδευσης στον χώρο του κυλικείου, στο campus της ΖΕΠ Κοζάνης, στο κτίριο διοίκησης, στο campus των Κοίλων, δίπλα από την κεντρική είσοδο του αμφιθεάτρου «Σπύρος Αρσένης» και στο campus των Κοίλων, στο κλειστό γυμναστήριο, στο γραφείο των καθηγητών.

Στη Σχολή Επιστημών Υγείας, στην Πτολεμαΐδα, υπήρχε ήδη τοποθετημένος απινιδωτής και για τον λόγο αυτό δεν έγινε τοποθέτηση ενός εκ των νέων. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη κύκλος σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ. Από το νέο έτος θα συγκροτηθούν ομάδες σε όλα τα campus του ιδρύματος, οι οποίες θα εκπαιδευτούν στη χρήση των απινιδωτών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα