Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Παπασταύρου

Αδιόρθωτο παραμένει το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, απεργάζεται εσχάτως το… comeback -και, μάλιστα, δυναμικό- του γνωστού Σταύρου Παπασταύρου. Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε για τα έργα και τις ημέρες του πάλαι ποτέ στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμπλέκεται σε μία σειρά από δυσώδεις υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος, ανάμεσα σε άλλα και σε αυτή με τα Panama Papers.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας των «Παραπολιτικών» του ομίλου Μαρινάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς όχι μόνο συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε περιοδεία -συγκεκριμένα, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αλβανία πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων-, αλλά και συμμετείχε στον καθιερωμένο πρωινό καφέ του Μεγάρου Μαξίμου! Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σταύρος Παπασταύρου έχει εμφανιστεί «κάνα δυο φορές», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στον διευρυμένο πρωινό καφέ της Παρασκευής που πραγματοποιείται στο Μαξίμου, με τα «Παραπολιτικά» να συμπεραίνουν -με βάση και την παρουσία του στο Μαξίμου αλλά και κατά την περιοδεία στην Αλβανία- πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τον επαναφέρει στο προσκήνιο.

Προκαλεί, ευλόγως, ερωτήματα η ξαφνική σπουδή του πρωθυπουργού να… αγκαλιάσει τον Σταύρο Παπασταύρου και να τον εντάξει σε τόσο κρίσιμες για τη λειτουργία της κυβέρνησης διαδικασίες – και, μάλιστα, λίγους μόλις μήνες πριν από τις διπλές εκλογές.

Σημειωτέον πως το όνομά του δεν είχε εμπλακεί μόνο στην υπόθεση με τα Panama Papers, αλλά και στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς προ διετίας είχε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να ξεπλύνει το δεξί του χέρι, αποκαλώντας τον Σταύρο Παπασταύρου «εντελώς αθώο άνθρωπο» και απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί μίζας 2.600.000 ευρώ για να χρηματοδοτηθεί η προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ. τον Ιανουάριο του 2015.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα