Κλείνουν τα αυτιά στις σειρήνες του εξωτερικού Μπα και Ολυμπιακός

Το όνομα του Ουσεϊνού Μπα συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες εκτός των συνόρων. Ο Σενεγαλέζος στόπερ μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Η εμφάνισή του στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ ανέβασε πολύ τις μετοχές του, γυαλίζοντας σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ.

Ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος στο μεγάλο Λιμάνι και κλείνει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες. Αλλωστε, ούτε ο πειραϊκός σύλλογος προτίθεται να του βάλει πωλητήριο, ενώ ούτε ο 24χρονος αμυντικός θεωρεί έτοιμο τον εαυτό του για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Πολύ περήφανος που φοράω αυτήν τη φανέλα» δήλωσε ο άλλοτε παίκτης της Αζαξιό στο FootSenegal, ενώ για τη μάχη που έδωσε με τον μεγάλο αστέρα των «κανονιέρηδων» Ομπαμεγιάνγκ στο «Εμιρεϊτς» είπε: «Είναι ένας τεράστιος παίκτης. Στην αρχή ένιωσα πίεση, διότι όλοι και ειδικά φίλοι μου (σ.σ.: παίκτες) μου είχαν πει να προσέχω πολύ. Είναι όντως γρήγορος. Είπα στον εαυτό μου “μη βάζεις παραπάνω πίεση. Ηρέμησε και κάνε το φυσικό σου παιχνίδι. Χωρίς παραπάνω πίεση”. Έμεινα προσηλωμένος στον αγώνα και στο τέλος πήραμε την πρόκριση». Θυμίζουμε ότι ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» έως το καλοκαίρι του 2023 και ο Πέδρο Μαρτίνς τον προορίζει για βασικό, εν όψει και της νέας περιόδου.

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα