Ο ΠΑΟΚ κοιτάει την επόμενη μέρα για την ομάδα – Ο Γ. Σαββίδης υπεύθυνος μεταγραφών!

Τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη φορά τετ α τετ προέδρου – προπονητή, αφού ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με τον Αμπέλ Φερέιρα, στο πλαίσιο του κύκλου των καθημερινών πια επαφών με τους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» ήταν ένα μήνυμα που δόθηκε στον Φερέιρα, από τον οποίο ζητήθηκαν οι σκέψεις του για το πώς ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός, με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε ότι υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση, από τον οποίο ζητήθηκε:

1. Αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο.

2. Να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων, τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις Ακαδημίες.

3. Σε συνεργασία με τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή να γίνει το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ. «Στόχος είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος» ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν με το τμήμα σκάουτινγκ τις επόμενες ημέρες, παρόντος και του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την υπευθυνότητα για τις μεταγραφές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα