Στη Λάρισα για άλλα δύο χρόνια ο Μιχάλης Γρηγορίου

Κάτοικος Λάρισας παραμένει ο Μιχάλης Γρηγορίου! Ο 46χρονος τεχνικός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα της ΑΕΛ, την οποία έχει καθοδηγήσει μέχρι στιγμής σε 28 ματς. Η διοίκηση έμεινε πλήρως ικανοποιημένη από την παρουσία του προπονητή της Μιχάλη Γρηγορίου, με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο καταπληκτικός πρώτος γύρος που έκαναν οι «βυσσινί» ήταν καθοριστικός στην απόφαση της διοίκησης.

Συγκεκριμένα η θεσσαλική ΠΑΕ ανέφερε: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας ενεργοποιείται η ρήτρα ανανέωσης των συμβολαίων του προπονητού μας Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έργο και είμαστε βέβαιοι ότι υπό τις οδηγίες του οι επόμενες δύο σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερες από την τρέχουσα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα