Τον θαυμασμό του για τους Έλληνες εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου Τζον Φαν’τ Σχιπ

Το δικό του μήνυμα στην ελληνική κοινωνία έστειλε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ. Μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΕΠΟ, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, ο οποίος εδώ και μήνες κατοικεί μαζί με τη σύζυγό του στην Ελλάδα, εξέφρασε τη συμπόνια του προς όλον τον κόσμο σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή. «Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή.
Σε αυτή την κρίση δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι, όπως υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Είμαστε τώρα όλοι μαζί, ενωμένοι» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, προσθέτοντας: «Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίον οι Ελληνες χειρίζονται αυτή την κρίση και πώς ζουν εν μέσω αυτής… Χρησιμοποιώ τη μετακίνηση ”6” καθημερινά. Για να περπατήσω, να βγω για τρέξιμο, να ασκηθώ και συνιστώ σε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο, να το πράξουν».

Στη συνέχεια, συνέστησε πειθαρχία εν όψει Πάσχα. «Γνωρίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες γιορτάζεται το ελληνικό Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή που έχω ακούσει, και δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που δεν θα μπορώ να δω πώς γιορτάζεται κανονικά, είναι όμως σημαντικό να επιδείξουμε πειθαρχία και να παραμείνουμε στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά μας και να ζήσουμε το ελληνικό Πάσχα με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι συνήθως… Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, να μείνετε σπίτι, να είστε ενωμένοι, να προστατεύετε ο ένας τον άλλον και μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα».

Κλείνοντας, ο Φαν’τ Σχιπ υπογράμμισε ότι «όταν η ζωή επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως ελπίζουμε, να μην ξεχάσουμε ότι είμαστε όλοι μέρη ενός συνόλου. Και ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, ένα όμορφο παιχνίδι που χαρίζει διασκέδαση και ενώνει τους ανθρώπους. Χριστός Ανέστη. Βλέπετε ότι εξασκούμαι κι εγώ για το ελληνικό Πάσχα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα