Διαψεύδει η ΑΕΚ ότι έχει κάνει επαφές με τη Λας Πάλμας για τον Αραούχο

Διαψεύδει η ΑΕΚ! Στην Ισπανία ανακαλύπτουν προτάσεις «Ενωσης» για τον Αργεντινό, οι οποίες μάλιστα υποτίθεται πως απορρίφθηκαν από την ομάδα των Κανάριων Νήσων, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Είναι ξεκάθαρο και υπογραμμίζεται σε όλους τους τόνους από την ΑΕΚ ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια επαφή, άρα και ουσιαστική κουβέντα (πόσο μάλλον και πρόταση) για το μέλλον της συνεργασίας της «Ενωσης» με τον Σέρχιο Αραούχο και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό, αφού θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η ισπανική ομάδα.

Το ίδιο αναγνωρίζουν και οι διοικούντες τη Λας Πάλμας, αφού δεν έχουν κάποια πρόταση ή έστω διερευνητική κρούση από την «Ενωση» σχετικά με το τι θα ισχύσει στην περίπτωση του «Τσίνο» και της πώλησής του στην ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη η «Ένωση» δεν έχει μπει στη διαδικασία να γνωστοποιήσει κάτι στη Λας Πάλμας, διότι δεν έχει καταλήξει σχετικά με το ποια οδό θα ακολουθήσει. Νέο δανεισμό και εκ νέου ορισμό μικρότερης οψιόν αγοράς; Καταβολή μικρότερου ποσού από τα 2.700.000 ευρώ ελέω… πανδημίας και οικονομικής ζημιάς όλων των ομάδων;

Όπως και να ‘χει, όταν γίνει η συζήτηση και κατατεθεί η πρόταση της ΑΕΚ, θα ανακοινωθεί. Σήμερα είναι ξεκάθαρο απ’ όλες τις πλευρές πως δεν υπάρχει απόρριψη από τη Λας Πάλμας, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει πρόταση της «Ενωσης» προκειμένου να απορριφθεί! Από κει και πέρα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τον δανεισμό, το ενοίκιο των 300.000 ευρώ που έχει ήδη δώσει η ΑΕΚ, αλλά και να γίνει κάτι με το πέναλτι των 200.000 ευρώ που προβλέπεται από το deal αν δεν γίνει χρήση οψιόν αγοράς!

Ακόμη οι FIFA και UEFA δεν έχουν εστιάσει στο συγκεκριμένο θέμα, αυτό των δανεισμών, αλλά και των οψιόν αγοράς και τι προβλέπεται να γίνει με αυτό.

Από την άλλη, τρομερή είναι η ανταπόκριση του κόσμου για την αγορά των συλλεκτικών εμφανίσεων της ΑΕΚ (πωλήθηκαν 1.000 κομμάτια) προκειμένου να ενισχυθεί το μέτωπο της μάχης εναντίον του Covid-19, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πηγαίνουν αποκλειστικά στην αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα