Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου»

Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πολύπειρος τεχνικός πήρε θέση για όσα γράφονται αναφορικά με το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του και ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στη Φενερμπαχτσέ.

«Είμαι προπονητής της Φενερμπαχτσέ μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και ό,τι κάνω αυτή τη στιγμή το κάνω πάντα αφοσιωμένος στο καλό της. Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας, πρέπει να πω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από άλλη ομάδα. Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου μέχρι τώρα. Επίσης, ήθελα να τονίσω ότι έχω μία αρχή ζωής και ποτέ δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα, ενώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο σε άλλη. Ολες οι πληροφορίες γύρω από το όνομά μου είναι αναληθείς και fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος, προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην ομάδα και ήθελα να το μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας» δήλωσε ο κόουτς της Φενερμπαχτσέ, τον οποίο συνέδεαν και με την Μπαρτσελόνα. Κλείνοντας διευκρίνισε ότι «από τη στιγμή που διακόπηκε η δράση και οι προπονήσεις, είμαι σε διαρκή επαφή με τον general manager και τους ανθρώπους της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό stuff και τους παίκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι όλοι να έχουν την υγεία τους».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα