Ο ΠΑΟΚ βλέπει παίκτες από την Πορτογαλία

Μπορεί αυτό το διάστημα να μην υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει σταματήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Πορτογάλος κόουτς του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ενεργοποιεί τις διασυνδέσεις του στην πατρίδα του, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που όχι απλά ξεχωρίζει για τον Φερέιρα, αλλά τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα είναι ο Γουίλσον Μπρούνο Ναβάλ Κόστα Εντουάντο ή κατά κόσμον Γουίλσον Εντουάρντο.

Φέτος, ο 29χρονος εξτρέμ μετράει 25 συμμετοχές και έχει «γράψει» οκτώ γκολ και μία ασίστ, ενώ γενικότερα είναι ένας παίκτης με γεμάτες σεζόν τόσο σε εμφανίσεις όσο και σε γκολ-ασίστ την τελευταία πενταετία. Επίσης, μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Πορτογάλος Κλαούντιο Πιρές Μοράις Ράμος ή απλά Κλαούντιο Ράμος είναι ο γκολκίπερ της Τοντέλα την τελευταία εξαετία, έχοντας πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού εδώ και δύο σεζόν.

Αν και ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι από τους κορυφαίους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα να μην ανανεώσει με την Τοντέλα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα