Τένις: Σερβίς πρόκρισης για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ασταμάτητοι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς! Η Ελληνίδα τενίστρια με επική εμφάνιση επικράτησε της Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ (5-7, 7-6, 6-1) και προκρίθηκε στους «8» του Western & Southern Open. Η Μαρία Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ και βρέθηκε πίσω με 3-5 στο δεύτερο, όμως, παρότι όλα έδειχναν… Σερένα, έκανε την επική ανατροπή και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5.

Έτσι έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί έκανε νέα ανατροπή, επιστρέφοντας από το 1-4 και το 4-5, για να επιβληθεί με 7-5 και να στείλει το ματς στο 3ο σετ, όπου δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) αντιμετώπισε την Τζοάνα Κόντα για μια θέση στα ημιτελικά. Η Σάκκαρη νίκησε τη Βρετανίδα στον μοναδικό τελικό που έχει κερδίσει έως τώρα στο tour, στο Ραμπάτ τον περσινό Μάιο.

Παράλληλα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του πανύψηλου Τζον Ισνερ και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Western & Southern Open της Νέας Υόρκης. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας επικράτησε με 7-6 (2), 7-6 (4) σε έναν αγώνα χωρίς μπρέικ και θα αγωνιστεί σε προημιτελικά Masters για έκτη φορά στην καριέρα του. Αντίπαλός του (τα μεσάνυχτα) ήταν ένας άλλος… Αμερικανός γίγαντας, ο ύψους 2,11 μ. Ράιλι Οπέλκα, νούμερο 39 στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα