Η ΑΕΚ «καθάρισε» τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με 3-0 και πάει στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ

Βραδινός περίπατος για την ΑΕΚ! Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στην πρόβα πριν από τον «τελικό» με τη Βόλφσμπουργκ ήταν σοβαρή και κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Λαμία. Η «Ένωση» πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε μόλις στο 14′ να ανοίξει το σκορ. Ο Λόπες έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ανσαριφάρντ κατέβασε την μπάλα, ο Αντέτζο απομάκρυνε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γκαρσία, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Επασί για το 0-1. Η ΑΕΚ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους, αντίθετα έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στην επανάληψη ανέβασε απόδοση, πέτυχε γκολ και άφησε ικανοποιημένο τον Ιταλό τεχνικό, που έκανε αλλαγές και είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Οπως η έξοχη παρουσία του Σάχοφ, αλλά και η θετική παρουσία των Γκαρσία και Μαχαιρίδη. Η «Ένωση», αφού είχε δοκάρι στο 51′, με τον Ανσαριφάρντ διπλασίασε τα τερματά της στο 65′. Ωραία προσπάθεια του Μαχαίρα (που ήταν πάρα πολύ καλός), ο οποίος έστρωσε στον Κρίστισιτς και ο Σέρβος με δυνατό σουτ νίκησε τον Επασί για το 2-0!

Η Λαμία μετά το εις βάρος της δεύτερο γκολ προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε στο 78′ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόμανιτς, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Χνιντ έβαλε την προβολή και παραχώρησε κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά, και συγκεκριμένα στο 85′, η ΑΕΚ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Επειτα από ωραία προσπάθεια του Αλμπάνη, αυτός γύρισε στον Ενομπακάρε που πλάσαρε προ κενής εστίας για το 3-0.

Διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος(Λάρισας)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (53΄ Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος (60΄ Σιμόες), Γκαρσία (46΄ Λιβάγια), Μαχαίρας (75΄ Ενομπακάρε), Ανσαριφάρντ (75΄ Αλμπάνης)

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Προβυδάκης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νιάς (60΄ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (57΄Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Ρόμανιτς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα