Αλβέρτης και Διαμαντίδης μπαίνουν ξανά στο γήπεδο και σκοράρουν

Μια ξεχωριστή συνέντευξη στο γήπεδο του ΟΠΑΠ, με πάσες και τρίποντα από τους γενικούς διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Euroleague με τη νίκη στη Μόσχα κατά της Κίμκι και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ομάδας βρίσκονται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό κι έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Οι γενικοί διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επέστρεψαν για λίγο στην αγωνιστική δράση κι έπαιξαν μπάσκετ στο γήπεδο του ΟΠΑΠ.

Σε αποκλειστική συνέντευξή τους στην κάμερα του ΟΠΑΠ εξήγησαν πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ποιοι είναι οι στόχοι του σε Ελλάδα και Ευρώπη, πόσο πολύ λείπει ο κόσμος και πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Διαμαντίδης ανέφερε γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ο Αλβέρτης θυμήθηκε ποιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του έμεινε αξέχαστο.

Δείτε τις δύο «σημαίες» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε μία ξεχωριστή συνέντευξη:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα