ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Euroleague στο μικροσκόπιο του Θοδωρή Παπαλουκά

Μια ξεχωριστή ανάλυση των αγώνων Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι και Ολυμπιακός-Ζενίτ από τον Legend της Euroleague

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα την πορεία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι ο καλεσμένος αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Euroleague, πρωταθλητής Ευρώπης και αργυρός Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα μιλά για τους αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 11/03, 21:00) και του Ολυμπιακού με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Παρασκευή 12/03, 21:00).

Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην έλευση του Μάριο Χεζόνια, την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εφέτος ο Ολυμπιακός όταν αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα