Ο Δημήτρης Κουρμπέλης απαντά στα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ (video)

Από μικρός θυμάται τον εαυτό του με μια μπάλα στα πόδια, το 2010 ξεκίνησε να αγωνίζεται στη Super League και πριν καν κλείσει τα 24 του χρόνια έγινε αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος, έχοντας κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ και τους δίνει συμβουλές για να υλοποιήσουν και εκείνα τους στόχους τους.

Σε ένα διαδικτυακό ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα Sports Academies Online, ο Δημήτρης Κουρμπέλης απαντά σε ερωτήσεις των παιδιών του προγράμματος, επισημαίνει ότι η επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο απαιτεί σκληρή δουλειά και επιμονή, εξηγεί πώς ο αθλητισμός έχει αλλάξει τη ζωή του και μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τους αγώνες σε άδεια γήπεδα.

Δείτε το βίντεο:

Η πλατφόρμα Sports Academies Online δίπλα σε 18.000 παιδιά

Το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και 50 ερασιτεχνικά σωματεία μπάσκετ από όλη την Ελλάδα. Μέσα από την πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα Sports Academies Online παραμένει κι εφέτος δίπλα στα 18.000 παιδιά των ακαδημιών, τους προπονητές και τους γονείς τους, παρέχοντάς τους επιστημονικό υλικό, προπονητικές κατευθύνσεις, καθώς και χρήσιμες συμβουλές από διακεκριμένους αθλητές.

Η πλατφόρμα ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό, σε μεγάλο μέρος του οποίου έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό, μέσω της ιστοσελίδας Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα