Στη μάχη για την πρόκριση μπαίνουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους αγώνες Αταλάντα-Ολυμπιακός και Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ

Τα play off του Europa League και του Conference League αρχίζουν σήμερα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Εκτός έδρας αγωνίζονται οι δύο ελληνικές ομάδες.

Στο Europa League, στις 22:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση εν όψει του αγώνα ρεβάνς, την ερχόμενη Πέμπτη, στο Καραϊσκάκη.

Αήττητος θέλει να φύγει και ο ΠΑΟΚ από τη Δανία, στην αναμέτρησή του για το Conference League με τη Μίντιλαντ, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:45.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές θα βρείτε στο Pamestoixima.gr για τους αγώνες Αταλάντα-Ολυμπιακός και Μίντιλαντ-ΠΑΟΚοι οποίοι παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0,1-1 και 1-2 για τον αγώνα Αταλάντα-Ολυμπιακός και τα πολλαπλά σκορ 2-0, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ, καθώς και η τριάδα με τη νίκη της Μπαρτσελόνα και στα 2 ημίχρονα του αγώνα του Europa League με τη Νάπολι, τα Over 0,5 γκολ του Ολυμπιακού και τα Over 4,5 κόρνερ του ΠΑΟΚ.

Το Weekly Fest μοίρασε έπαθλα 561.932 ευρώ!

Μετά από 12 εβδομάδες ολοκληρώθηκε στο Pamestoixima.gr το Weekly Fest το οποίο μοίρασε σε 68.708 τυχερούς συνολικά έπαθλα αξίας 561.932 ευρώ! Οι 14 μεγάλοι νικητές κέρδισαν από 7.777 ευρώ.

Το Pamestoixima.gr έφερε το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Το Golden 21 είναι δωρεάν για όλους

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

Αν δεν βρεθεί νικητής, που να έχει προβλέψει τα 21 γκολ, το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.

Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ

Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, θα κερδίσουν ένα δώρο.

Με το Golden 21, από το Pamestoixima.gr, το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα