Ο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δημιουργήσει εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε 35 αγώνες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, έχει πετύχει 25 γκολ! Απόψε επιστρέφει στη Μαδρίτη, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την πρώτη αναμέτρηση με την Ατλέτικο, στη φάση των «16» του Champions League

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε πολύ κοντά στον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική με την εκτός έδρας νίκη 1-3 κατά της Πόρτο. 

Στις 22:00 ξεκινάει ο αγώνας Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Την ίδια ώρα γίνεται η σέντρα και στο άλλο αποψινό ματς του Champions League, ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον Άγιαξ. Για να προκριθεί στη φάση των «16» η Μπενφίκα άφησε εκτός Champions League τη

Μπαρτσελόνα. Ο Άγιαξ ήταν εντυπωσιακός στη φάση των ομίλων και πέτυχε το απόλυτο, με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Κύπελλα Ευρώπης με πολλά ειδικά στοιχήματα

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα σημερινά παιχνίδια του Champions League, καθώς και για τα αυριανά των play off του Europa League και του Conference League.  

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goalτο τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Η ομάδα που θα προκριθεί από κάθε ζευγάρι

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα και για την ομάδα που θα προκριθεί από κάθε ζευγάρι του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για τον νικητή των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.  

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα