Συμεωνίδης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού στο Final 4»

Σχολιάζει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου έχει μπει η Euroleague και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Σάββα Συμεωνίδη.

Ο βασικός συνεργάτης του νέου προπονητή της ΑΕΚ Κούρο Σεγκούρα αναλύει τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Τρίτη 29/03, στις 19:00) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (Πέμπτη 31/03, στις 21:00) στο ΟΑΚΑ, καθώς και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Παρασκευή 01/04, στις 21:00).

Για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναφέρει ότι ο στόχος του είναι να τελειώσει τη Euroleague με όσες περισσότερες νίκες μπορεί, ενώ για τον Ολυμπιακό πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο Final Four.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα