ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ με την Πηνελόπη Νίκα για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο μιλάει για τους αγώνες του «εξάστερου» με την Άλμπα και τη Φενερμπαχτσέ  

Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Πηνελόπη Νίκα.

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο αναφέρεται στους δύο τελευταίους αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αύριο (21:00) με την Άλμπα, στο Βερολίνο και την Παρασκευή (20:00) με τη Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον Ολυμπιακό τονίζει ότι, μετά την πρόκριση στα play off με πλεονέκτημα έδρας, ο μεγάλος στόχος του είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Final 4.

Η Πηνελόπη Νίκα αναλύει και τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων στο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ (20:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα