Η γκίνια για τον ΠΑΟΚ άρχισε με τον τραυματισμό του Καντουρί και τις χαμένες ευκαιρίες

Όνειρο ήταν και πάει…

Γκρεμίστηκαν τα όνειρα του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους «4» του Conference League, αφού το γκολ του Παγιέτ έδωσε τη νίκη στη Μαρσέιγ και την πρόκριση, ενώ οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έμειναν με το χειροκρότημα των οπαδών τους και επιστρέφουν «εντός των τειχών», σε πρωτάθλημα και Kύπελλο.

Δεν λένε «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»; E, όταν χάνεις από το ζέσταμα έναν βασικό παίκτη (Ελ Καντουρί), στον οποίο θα στηριζόσουν για να «τρυπήσεις» τον αντίπαλο, τότε αρχίζεις και ψάχνεσαι. Δεν μπορεί, βέβαια, να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι. Στο 5′ ο Λύρατζης, στο 10′ ο Ακπομ και στο 11′ ο Κρέσπο βρέθηκαν μια ανάσα πριν από το γκολ. Δεν ήρθε αυτό, παρά το γεγονός ότι η άμυνα της Μαρσέιγ δεν ήταν τίποτα συγκλονιστικό.

Γκολτζής και μάλιστα πανέξυπνος είναι ο Παγιέ, ο οποίος στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση που του παρουσιάστηκε «πάγωσε» την Τούμπα, που ήταν on fire, και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, ύστερα από ωραία πάσα του Γκεντουζί, σε αντεπίθεση των Γάλλων, πετυχαίνοντας το 0-1 στην πρώτη επικίνδυνη επίθεσή τους (34′). Μ’ αυτά και μ’ αυτά πέρασε ο χρόνος και τελείωσε το ημίχρονο με τους Γάλλους να έχουν το προβάδισμα.

Με δεδομένο ότι στο ξεκίνημα του β’ μέρους το ματς έγινε υποτονικό και στο πλαίσιο της επιθετικής ενίσχυσης της ομάδας του ο Λουτσέσκου έριξε στον αγώνα τον Μιτρίτσα αντί του Τσιγγάρα και πέρασε στο κέντρο τον Μπίσεσβαρ, με στόχο να «τρυπήσουν» την αντίπαλη άμυνα. Η Μαρσέιγ όμως ήταν «υποψιασμένη» και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ρυθμό.

Το 0-1 πίκρανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που είχαν το όνειρο πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League, αλλά όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, έστω και χωρίς τέσσερις βασικότατους παίκτες της, η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής.

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (67′ Σίντκλεϊ), Ινγκασον, Κρέσπο, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Τσιγγάρας (58′ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (78′ Σβαμπ) , Α. Ζίφκοβιτς (78′ Μουργκ), Ακπομ (67′ Τσόλακ).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Ρονζιέ, Πέρες, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκέιγ, Χαρίτ, Μπακαμπού (72′ Ουντέρ), Παγιέ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα