Ποντάρισμα στα γκολ για τις πρωτοπόρους της Serie A

Δύσκολα παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται την 33η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία και τις Μάχες των Μίλαν και Ίντερ που διεκδικούν πρωτάθλημα. Ας δούμε τις τελευταίες προβλέψεις του numbers.gr με στοιχηματικά νέα της ημέρας και τις κληρώσεις των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ όπως του τζοκερ, Λοττο, powerspin, κ.α.

ΜΙΛΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση οι «ροσονέρι» οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Μπολόνια και Τορίνο, αποτελέσματα που έδωσαν το δικαίωμα στην Ίντερ να «ψαλιδίσει» την διαφορά και να πλησιάσει στους 2 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Και οι δύο αναμετρήσεις της ομάδας του Πιόλι είχαν ένα κύριο χαρακτηρηστικό. Το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Η Μίλαν δημιούργησε αρκετές φάσεις κυρίως στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπολόνια, χωρίς να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα. Βαθμολογικά εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 68 βαθμούς σε 32 παιχνίδια, έχοντας 20 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια της το σκορ παρέμεινε αρκετά χαμηλά, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και στα 5 το Under 2.5. Σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Φλορέντσι (Α), Κέρ (Μ) και Ιμπραΐμοβιτς (Ε).

ΤΖΕΝΟΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο δύσκολα παραμένουν τα πράγματα και για την Τζένοα, η οποία μετά από δύο σερί ήττες απέναντι σε Λάτσιο και Βερόνα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε συνολικά 32 αγωνιστικές η ομάδα της Γένοβας έχει συγκεντρώσει μόλις 22 βαθμούς, με δύο νίκες 10 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Στο πρόσφατο παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τη Λάτσιο, έδειξε για ακόμη μία φορά το χειρότερο της πρόσωπο, γνωρίζοντας εύκολη ήττα με 4-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν αρκετά προβλήματα για την Τζένοα, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροβέλα (Μ), Καμπιάσο (Μ) και Μπούκσα (Ε).

Εκτίμηση: Αν και δύσκολη η αποστολή της Μίλαν, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες και κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στη χειρότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της καλείται να πάρει μία εύκολη και ευρεία νίκη ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της Ίντερ για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο άσος βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα για αυτό και θα συνδυαστεί με ασιατικό χάντικαπ, προσφέροντας μία απόδοση κοντά στο 1,98. Επιλογή το 1(-1.5) σε αντίθεση με τα χτεσινά προγνωστικά conference league που είχαμε δώσει βάση στα γκολ και των 2 αντιπάλων.

ΣΠΕΤΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα η Σπέτσια, η οποία μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα σε Βενέτσια και Έμπολι. Στο πρόσφατο παιχνίδι εκτός έδρας με τους «Μπλε» κατάφερε να πάρει μία πολύ σπουδαία ισοπαλία μένοντας στο 0-0.Βαθμολογικά έχει πάρει μία απόσταση 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και με βάση την εικόνα της δύσκολα θα κινδυνεύσει στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Συνολικά έχει 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 32 παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα 3/5 τελευταία εντός έδρας τα έχει κερδίσει. Στο κομμάτι των απουσιών δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο τους Λέο Σένα και Μπουραντία.

ΙΝΤΕΡ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από την άλλη η Ίντερ δείχνει αρκετά ανεβασμένη αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και μετά τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους έχει πιστέψει στον τίτλο. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας στη Βερόνα με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απώλεια βαθμών της Μίλαν στο παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο, φτάνοντας τους «ροσονέρι» στους δύο βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αγωνιστικά ο Ιντζάγκι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει μία ομάδα πλήρης με στόχο το τρίποντο.

Εκτίμηση: Το κίνητρο της Ίντερ στην αναμέτρηση είναι μεγάλο, με το διπλό να βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Στοιχηματικά περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με βάση και την εικόνα των δύο ομάδων έως τώρα στη σεζόν και το Over 2.5 στο 1,65 δεν περνά απαρατήρητο.

Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος και σύγκριση αποδόσεων στο numbers.gr, όπως επίσης και όλες οι κληρώσεις του τζοκερ και των υπολοίπων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (κινο, powerspin, λόττο, super 3, extra 5, προτο) με χρήσιμα στατιστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα