Προγνωστικά Γιουρόπα και Κόνφερενς: Ιστορική ρεβάνς για ΠΑΟΚ

Ημιτελική φάση σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και οι πρώτοι αγώνες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Για την ακρίβεια σε κανέναν από τους 8 αγώνες και των δύο διοργανώσεων δεν προέκυψε απόλυτα ξεκάθαρο φαβορί για την ρεβάνς. Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο για το 2022 για νόμιμο στοίχημα μέσω διαδικτύου.

Στα δύο παιχνίδια που έχουμε επιλέξει να παρουσιάσουμε, υπάρχουν φαβορί. Και είναι η Μπαρτσελόνα και η Μαρσέιγ. Κυρίως λόγω ρόστερ και εμπειρίας. Αλλά η εικόνα και των δύο πρώτων αγώνων δεν τους κάνει να αισθάνονται και τόσο άνετα. Τόσο η Άιντραχτ όσο και ο ΠΑΟΚ απέδειξαν ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα στις αντιπάλους τους. Και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα το κάνουν και σήμερα. Για το αγωνιστικό αποτέλεσμα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Από πλευράς θεάματος και ενδιαφέροντος είμαστε σίγουροι ότι θα αποζημιωθούμε πλήρως.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέρασε με 2-3 από την έδρα της Λεβάντε με γκολ που πέτυχε ο ντε Γιόνγκ στο 92ο λεπτό σε έναν αγώνα που και τα πέντε γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και στον οποίο καταλογίστηκαν τρία πέναλτι στην Μπαρτσελόνα(το ένα το απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν). Το ματς είχε δύο «πρόσωπα». Στο πρώτο ήταν αρκετά αργό και οι δύο ομάδες έδειχναν με την αγωνιστική συμπεριφορά τους ότι θα κριθεί στο γκολ, και το δεύτερο μέρος όπου ο αγώνας έγινε ροντέο.

Δύο πρόσωπα όμως είχε και η Μπάρτσα στην Γερμανία στον πρώτο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε παθητικό ρόλο και είναι μάλλον τιμητικό το 1-0 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια, ενώ στο δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά και κατάφερε να ισοφαρίσει, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρίες να κερδίσει και να «καθαρίσει» την πρόκριση. Χωρίς τον επιθετικό Φατί και τον Σέρζι Ρομπέρτο σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα σερί N/G στην έδρα της.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το VAR της στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ. Η Άιντραχτ πέτυχε το 2-2 στις καθυστερήσεις αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια της τεχνολογίας έκρινε – ορθά έστω και οριακά – ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Όχι πάντως ότι άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς, καθώς ναι μεν είχε την πρωτοβουλία, αλλά ήταν άνευρη και άτολμη. Και κυρίως ευάλωτη στις αντεπιθέσεις και αυτό της κόστισε τελικά. Παραμένει πάντως στο κυνήγι μιας θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα πάντως είναι ένας άλλος αγώνας. Και το σκορ, αλλά κυρίως η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, αλλά κυρίως δεν θα είναι αυτή με την «υποχρέωση» να κάνει παιχνίδι. Θα αρκεστεί στις αντεπιθέσεις – στις οποίες είναι όντως ικανή και επικίνδυνη – και θα ελπίζει τα γκολ που θα πετύχει να της είναι αρκετά. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος αμυντικός Τούτα, ενώ ναι μεν ταξίδεψε στην Βαρκελώνη, αλλά παραμένει αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Σο.

Στατιστικά Στοιχήματος: G /G οι επτά από τις τελευταίες δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολα θα ηττηθεί η Μπαρτσελόνα. Η Άιντραχτ έδειξε καλά στοιχεία στον πρώτο αγώνα όταν και κόντραρε στα ίσα τους Καταλανούς, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα αντέξει τον ρυθμό στο Καμπ Νου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να σκοράρει, που ως απόδοση μας καλύπτει περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Να  σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνέχεια και των προβλέψεων του Champions League

ΠΑΟΚ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάφερε να φύγει από «Βελοντρόμ» έχοντας ένα σκορ που του δίνει ελπίδες ανατροπής. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μεν με 2-1, αλλά η εμφάνισή του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του επιτρέπουν να αισιοδοξεί ότι στην έδρα του θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο. Η ομάδα δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση το περασμένο Σαββατοκύριακο για να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αποψινό αγώνα.

Για να μπορέσει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφύγει διαστήματα όπως το πρώτο μισάωρο στην Μασσαλία. Εκεί όπου η Μαρσέιγ είχε τον απόλυτο έλεγχο και μπόρεσε να πετύχει τα δύο γκολ που της έδιναν σαφές προβάδισμα. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι αυτός που θα ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Και ένα γκολ μπορεί να έρθει.

Στατιστικά Στοιχήματος Τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του έληξαν με 1-0.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός από την συνέχεια στο Κόνφερανς Λιγκ η Μαρσέιγ επιχειρεί να τερματίσει και στην 2η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Με μια εμφάνιση από αυτές που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «επαγγελματικές» ή «κυνικές», επιβλήθηκε με 2-0 της Μονπελιέ και συνεχίζει να είναι το φαβορί. Ο αγώνας δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού καθώς η Μαρσέιγ είχε σκοπό να κερδίσει χωρίς να καταναλώσει πολλές δυνάμεις. Και το πέτυχε ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και μειώνοντας τις απειλές.

Λογικά δεν περιμένουμε διαφορετική εικόνα από την Μαρσέιγ σήμερα. Οι Γάλλοι θα επιχειρήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους. Και φυσικά να αξιοποιήσουν το αδιαμφισβήτητο επιθετικό τους ταλέντο. Θα πρέπει επίσης να διαχειριστούν και τις ελλείψεις τους, καθώς από το σημερινό αγώνα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Καμαρά, Ντιέγκ και Ζέρσον και οι τραυματίες Μίλικ (βασικός επιθετικός) και ο αμυντικός Μπαλέρντι. Να σημειωθεί ότι τιμωρημένος είναι και ο προπονητής της Χόρχε Σαμπαόλι που δεν θα καθίσει στον πάγκο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στα 16 τελευταία εκτός έδρας ματς της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά θα δούμε ένα κλειστό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να ανατρέψει το σκορ, αλλά ξέρει ότι αν ανοίξει νωρίς το παιχνίδι αυτό θα είναι προς όφελος της αντιπάλου του. Θεωρούμε όμως ότι η Μαρσέιγ είτε με αντεπιθέσεις ή παίζοντας με την μπάλα στα πόδια ένα γκολ το έχει. Και επίσης μπορεί να δεχτεί από το πολύ καλό στα στημένα ΠΑΟΚ.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα