Στον ΠΑΟ ο Πονίτκα που έλαμψε στο Eurobasket

Η απόκτηση του Ματέους Πονίτκα και το τουρνουά του Παύλου Γιαννακόπουλου δεσπόζουν και θα δεσπόζουν μέχρι και το Σάββατο το βράδυ στη ζωή του Παναθηναϊκού.

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Συγκεκριμένα, παίκτης των «πρασίνων» θα πρέπει να θεωρείται ο Ματέους Πονίτκα, με την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών να είναι το μόνο που μένει πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν αστραπιαία για τον Πολωνό σμολ φόργουορντ, που έκανε εξαιρετικό Eurobasket και βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Αναντολού Εφές, της Βίρτους Μπολόνια και της Μπασκόνια, και τον έκαναν δικό τους μέσα σε λίγες μέρες, βάζοντας ακόμα μία λύση από το «πάνω ράφι» στην περιφέρειά τους.

Η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού – Πονίτκα και Ρέτζιο Εμίλια είναι οριστική. Το «Τριφύλλι» τα βρήκε με την ιταλική ομάδα σε ό,τι αφορούσε το buy out (πλήρωσε 100.00 ευρώ) του έμπειρου παίκτη και τον «έντυσε» στα πράσινα. Πλέον, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» στρέφουν αποκλειστικά το βλέμμα τους και την προσοχή τους στην υπόθεση «4». Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που αρέσουν στους «πρασίνους» είναι ο Τζέικ Λέιμαν, ο 28χρονος Αμερικανός small/power forward. Ο ύψους 2,03 μ. παίκτης αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2016, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Παράλληλα σήμερα αρχίζει το τουρνουά θεσμός «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο πρώτο ματς της ημέρας (18.00), η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο και στις 21.00 ο Παναθηναϊκός την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές. Στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει γίνει θεσμός, αναφέρθηκε στις αλλαγές στη Euroleague, με την έλευση του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην προεδρία, και εξέφρασε την ελπίδα το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού σε άμεσο χρόνο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως είναι τιμή η συμμετοχή στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος και επισήμανε πως γίνονται κινήσεις στην αγορά για τη θέση 4. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον σεβασμό τον οποίο τρέφουν άπαντες στην Αναντολού Εφές για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ευχαριστώντας τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση στο τουρνουά. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από την ΕΡΤ3 όλα τα παιχνίδια του διημέρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα