Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι βλέπει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται στη Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι του πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (19:30) στη «Λεωφόρο». Πιστεύει ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου όπου γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην Τούμπα.

Σχολιάζει ακόμα τα Κυριακάτικα παιχνίδια των άλλων δύο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, της ΑΕΚ, με τον Ιωνικό στην Νίκαια (16:00) και του Ολυμπιακού, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:30) και εξηγεί ποια ομάδα πιστεύει ότι έχει το προβάδισμα για να κατακτήσει εφέτος το Πρωτάθλημα.

Ακόμη, αναφέρεται στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League,  Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:30).

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα