Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Αστέρα στην Τρίπολη και έπεσε στη δεύτερη θέση

Εγκλημα και τιμωρία!

Ο Κουρμπέλης με ανόητη ενέργεια άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 33΄, ο Γιοβάνοβιτς την άφησε γυμνή μεταγραφικά από παίκτες ποιότητας και ο Αστέρας Τρίπολης χωρίς να πιάσει καμιά σπουδαία απόδοση νίκησε με 1-0 τον «λίγο» Παναθηναϊκό.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Οι «πράσινοι», που κάνουν πορεία… υποβιβασμού στον δεύτερο γύρο, υποχώρησαν στη δεύτερη θέση, χάνοντας την κορυφή που είχαν μέχρι χθες. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε τον Αστέρα. Ηταν καλύτερος, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 33΄, όταν ο Κουρμπέλης εντελώς ανώριμα πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Σίτο, ακριβώς επτά λεπτά μετά την πρώτη κίτρινη. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, αφού ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς, χωρίς όμως να μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητικός. Ο Γιοβάνοβιτς δεν προχώρησε σε αλλαγή. Απλά έφερε τον Τσέριν δίπλα στον Πέρεθ και έπαιξε με 4-4-1.

Στην επανάληψη, τα πρώτα 20΄ πέρασαν χωρίς τίποτα αξιόλογο. Οι «πράσινοι» με 10 παίκτες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και η ομάδα της Τρίπολης απλά… παρακολουθούσε και περίμενε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Από το 70΄ και μετά οι «πράσινοι» πίεσαν και είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 75΄.

Ο Βαγιαννίδης έδωσε στον Παλάσιος, που μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, αρκετά δυνατό, αλλά λίγο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Σίτο έκανε τη σέντρα, ο Πούχατς έδιωξε, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, έφτασε στον Μπαρτόλο, που έκανε το σουτ με τη μία για το 1-0 του Αστέρα. Οι «πράσινοι», που ήταν στον πρώτο γύρο με οκτώ βαθμούς μπροστά, δείχνουν να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Ο Αστέρας έξυπνα νίκησε τον Παναθηναϊκό και δείχνει να ανακάμπτει.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ακης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71΄ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55΄ Μπερτόλιο), Σίτο, Κρέσπι, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκενφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81΄ Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (74΄ Τσοκάι), Μπερνάρ (68΄ Μανσίνι), Παλάσιος (81΄ Κλαϊνχάισλερ), Σπόραρ (68΄ Ιωαννίδης).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα