O Γιώργος Καλαϊτζής στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι λέει για το πρόγραμμα PAO BC Academy ASD, τον αγώνα της Basket League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών

Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό είναι το ΟΠΑΠ Game Time.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και Διευθυντής Ακαδημιών της PAO BC Academy ASD Γιώργος Καλαϊτζής μιλάει για τις δράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, που θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου.

Στην εκπομπή φιλοξενείται και ο αθλητικός ψυχολόγος της Ακαδημίας, Μανώλης Τσαγκαράκης ο οποίος αναφέρεται τους στόχους της PAO BC Academy ASD που υλοποιεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη στήριξη του ΟΠΑΠ από το 2018.

Επιπλέον, ο Γιώργος Καλαϊτζής αναλύει στο ΟΠΑΠ Game Time τον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Basket League, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στα Λιόσια (19:15).

Μιλάει επίσης για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών, που ξεκινάει σήμερα στη Ζωφριά, με τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) και Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας (20:00) και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα