Χυδαίος Μαρινάκης κατά media!

Αισχρή επίθεση κατά των δημοσιογράφων που ήταν συγκεντρωμένοι στα γραφεία της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς προσερχόταν στη σύσκεψη.

Καθώς περνούσε μπροστά τους ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και του Ολυμπιακού, που συνοδευόταν από τον Κώστα Καραπαπά, τους είπε: «Ολα τα σκα@@ μαζεμένα»! Σε άλλο κράτος η δήλωση αυτή θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων, εδώ πέρα βρέχει για την κυβέρνηση.

Κανονικά η Αθλητική Δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχε επέμβει αμέσως, όπως και ο ΠΣΑΤ και οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Η ΕΣΗΕΑ έπρεπε και πρέπει να προστατεύσει τα μέλη της προτού γίνουμε εντελώς ζούγκλα. Το «όλα τα σκα@@ μαζεμένα εδώ» αφορούσε συναδέλφους που πρωί πρωί ξεροστάλιαζαν για το ρεπορτάζ. Συναδέλφους που κάνουν τη δουλειά τους, που ασφυκτιούν σε ένα πλαίσιο λογοκριτικό πολλές φορές, που αγωνιούν για το μέλλον τους και που πολλάκις ακούν τα εξ αμάξης ενώ δεν ευθύνονται οι ίδιοι!

Το «όλα τα σκα@@ μαζεμένα εδώ» είναι ντροπή για την ίδια τη δημοσιογραφία και προσβολή όχι μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά και για ολόκληρο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου, που φυτοζωεί. Η Ενωση Συντακτών οφείλει να αντιδράσει δυναμικά…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα