«Πράσινος» Μήτογλου!

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και υπέγραψε κλειστό, τριετές συμβόλαιο

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Οι «πράσινοι» δεν έχασαν λεπτό και προχώρησαν σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που τους προσθέτει ποιότητα μέσα στη ρακέτα και τους ισχυροποιεί το ελληνικό στοιχείο.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες έκανε δικό του τον Ντίνο Μήτογλου, προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν Ελληνα πρώτης γραμμής με κλειστό, τριετές συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» ήταν δίπλα στον Ελληνα άσο σε όλη την περιπέτειά του και από τη στιγμή που η ποινή του «έπεσε», μετά την προχθεσινή απόφαση του CAS (και είναι διαθέσιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τις 28 Ιουλίου), ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έκανε την κίνησή του για να τον ντύσει πάλι στα πράσινα.

Εξάλλου, οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν έπαψαν να είναι εξαιρετικές ακόμα και μετά την αποχώρηση του Μήτογλου από τον Παναθηναϊκό (έγιναν ακόμα πιο θερμές μετά την ανακοίνωση της πρώτης ποινής) και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της όλης ιστορίας. Ομως, το σημαντικότερο ήταν πόσο πολύ ήθελε και ο ίδιος ο παίκτης να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Τεράστια εμπειρία

Με την προσθήκη του Ντίνου Μήτογλου στο ρόστερ ο Εργκίν Αταμάν βάζει στη… μηχανή του έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, με άνεση να παίξει σε δύο θέσεις (και στο «4» και στο «5») αλλά και με τεράστια… δίψα. Γιατί μετά την αποχή του ο Μήτογλου μοιάζει να έχει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο μπροστά του.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός με την κίνηση αυτή ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήριά του, με έναν παίκτη πρώτης γραμμής. Με έναν παίκτη Ευρωλίγκας, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο ίδιος ο Ντίνος Μήτογλου, φανερά ευχαριστημένος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, παρά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και φυσικά τον κόσμο της ομάδας, που δεν έπαψε ποτέ να είναι στο πλευρό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και απίστευτη θέληση να πετύχουμε τους στόχους μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα