Ο Ολυμπιακός με το «διπλό» επί του Αρη παραμένει στη μάχη του τίτλου

Ζωντανός!

Μήνυμα από τον… πλανήτη Αρη πως παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου έστειλε ο Ολυμπιακός με το «διπλό» (1-2) που πανηγύρισε χθες στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ετσι, οι τέταρτοι Πειραιώτες αύξησαν στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τους πέμπτους Θεσσαλονικείς και διατηρήθηκαν στο -4 από την ΑΕΚ και στο -6 από τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

  • Από τον Χάρη Δάντση

Με έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και με τον Χουτεσιώτη στα δοκάρια παρέταξε τους «κιτρινόμαυρους» ο Ακης Μάντζιος. Από την άλλη ο Κάρλος Καρβαλιάλ «φρέσκαρε» την ομάδα του Πειραιά αλλάζοντάς κατά τα 4/11 εκείνη που ξεκίνησε κόντρα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας φανέλα βασικού στους Κίνι, Ρέτσο, Καρβάλιο και Ζέλσον Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονταν από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και γνώριζαν πως νωρίτερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν κάνει… περίπατο, ενώ κέρδιζε και ο Παναθηναϊκός, μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο και κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ροντινέι «όργωσε» από τα δεξιά δημιουργώντας το γκολ του Ναβάρο με κεφαλιά στο 17′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός επιθετικός κέρδισε το πέναλτι από τον Φαμπιάνο, που αξιοποίησε ο Βραζιλιάνος μπακ, κάνοντας το 2-0 στο 21′. Οι Πειραιώτες κράτησαν ψηλά τη γραμμή πίεσή τους και είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ, κυρίως με τον δραστήριο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ δεν απειλήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς, που έκλεισαν το 45λεπτο δίχως τελική στην εστία.

Δεν άλλαξε τίποτα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του Αρη ανακάτεψε την… τράπουλα, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει δραματικά την εικόνα του ματς, που κυλούσε δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ο ρυθμός έπεσε στα… τάρταρα και με τις αλλαγές του Καρβαλιάλ, ώσπου έγινε το 2-1 από αυτογκόλ του Κίνι (σε σέντρα του Ζαμόρα) στο 90’+1′ και το ματς πήρε ζωντάνια για λίγα λεπτά, δίχως όμως να αλλάξει στην ουσία τίποτα.

Διαιτητής: Κροχ Χάνσεν Μόρτεν (Δανία)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Οντουμπάγιο (67′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρδο (56′ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (56′ Σαβέιρο), Παναγίδης (76′ Φετφατζίδης), Μορόν (67′ Γκαρθία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85′ λ.τρ. Μπιανκόν), Κίνι, Αλεξανδρόπουλος (78′ Καμαρά), Εσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς (64′ Ποντένσε), Ναβάρο (85′ Φορτούνης).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα