Ο ΠΑΟΚ διέλυσε στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο επικρατώντας με 5-1

Καταιγίδα!

Μπορεί και χωρίς τον Κωνσταντέλια να βάζει πολλά γκολ ο ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε και στο Πανθεσσαλικό, στο ματς με τον Βόλο, τον οποίο διέλυσε με 5-1. Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν ο παίκτης που έδωσε τη λύση στον ΠΑΟΚ με το ωραίο γκολ που πέτυχε (22΄), εκμεταλλευόμενος άριστα τη λάθος συνεννόηση μεταξύ Ράσιτς και Καλογερόπουλου, για να σκοράρει με το αριστερό για το 0-1.

  • Από τον Νίκο Πετρουλάκη

Ο Βόλος προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει και το έκανε με αρκετές στατικές φάσεις που κέρδισε στα πλάγια της περιοχής του ΠΑΟΚ, σε μια δε από αυτές έβαλε γκολ ο Μύγας με κεφαλιά, αλλά ύστερα από… τέσσερα λεπτά ο VAR αποφάσισε να ζητήσει από τον Κατσικογιάννη να πάει να δει τη φάση. Ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ, χωρίς να είναι ξεκαθαρισμένη η «παράβαση» την οποία έκανε ο παίκτης του Βόλου. Αλλος είπε «επιθετικό φάουλ του Ράτσιτς», άλλος «οφσάιντ», άλλος «χέρι», η ουσία είναι ότι το γκολ ακυρώθηκε.«Κόπηκαν τα φτερά» του Βόλου και από ακόμη ένα λάθος της άμυνάς του από τον Τσοκάνη, ο Μουργκ με «φωτοβολίδα» μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2, στο 45’+2’.

Τα «μαγικά» του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν στο β’ μέρος (52΄), με εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, εναλλαγή με Τάισον, προσποίηση του Βραζιλιάνου, για να φτάσει η μπάλα στον Ντεπόντοφ, ο οποίος με μια «βολίδα» πετυχαίνει το 0-3 για τον ΠΑΟΚ, σαν σε προπόνηση! Ο Βόλος σκόραρε στο 58′ ύστερα από ωραία ενέργεια του Γκλάβτσιτς και πλασέ του Ντέλετιτς, που μείωσε 1-3 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του. Ο φετινός ΠΑΟΚ, όμως, δεν… παίζεται εύκολα και στο 72′ ο νεοεισελθών Ζίφκοβιτς «έστρωσε» στον Τάισον, που με τη βοήθεια αμυντικού του Βόλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και το 1-4 για τον ΠΑΟΚ. Ο «killer» Στέφανος Τζίμας στο 89′ έγραψε το τελικό 1-5.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου).

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράτσιτς, Καλογερόπουλος (46′ Ασενούν), Λούνα (46′ Κίτσος), Τσοκάνης (62′ Μπερτόλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68′ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίφκοβιτς), Μπράντον (75′ Τζίμας).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα